Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzyn porucha, potem opierdoli z hajsu a na sam koniec spuści takiej wpierdol. A później takie damskie scierwo bez honoru i szacunku do samej siebie weźmie sobie po 30ce białego beciaka informatyka albo korposzczura i bedzie na nim sie wyzywać za swoje spierdolenie zyciowe.
Bez kitu, spotykałem się w 20tym z laską która lubiła te sprawy... do czasu jak mi opowiedziała o swoich przygodach w UK... Jak po nocy tak jeszcze poruchałem, to następnego dnia miałem qrwa takie obrzydzenie do niej że już więcej się nie spotkaliśmy. A dzwoniła i pisała do mnie jeszcze przez miesiąc.
A i nie mówcie że zjebałem, bo nie zjebałem. Trzeba mieć szacunek do siebie ! A nie poprawiać po pakistańcach, murzynach i połowie Europy.
Ha tfu na takie białe szmaciska co same się nie szanują a wymagają od białych beciaków i białorycerzyków szacunku !
laska na ostatnim filmie myśli że pizdą pokręci to wszyscy będą koło niej tańczyć
Fajna, aresztowałbym.
Ostatnia akcja gej bo brzydzi się qrwą?
tak
Żałosne.
nieprawda
Ta istota(Nie nazywam tego kobietą)za 200zl zrobi w godzine co tylko chcesz
nie wszystko
a on jako policjat wie to dobrze.
nic nie wie, bo to gej
Murzyn porucha, potem opierdoli z hajsu a na sam koniec spuści wpierdol.
Współczuję, że Murzyni cię tak źle traktowali. Następnym razem spróbuj Azjatów.
Te dwa pierwsze filmiki.... Qrwa jak ja gardzę laskami zadającymi się z murzynami...
Murzyn porucha, potem opierdoli z hajsu a na sam koniec spuści takiej wpierdol. A później takie damskie scierwo bez honoru i szacunku do samej siebie weźmie sobie po 30ce białego beciaka informatyka albo korposzczura i bedzie na nim sie wyzywać za swoje spierdolenie zyciowe.
Bez kitu, spotykałem się w 20tym z laską która lubiła te sprawy... do czasu jak mi opowiedziała o swoich przygodach w UK... Jak po nocy tak jeszcze poruchałem, to następnego dnia miałem qrwa takie obrzydzenie do niej że już więcej się nie spotkaliśmy. A dzwoniła i pisała do mnie jeszcze przez miesiąc.
A i nie mówcie że zjebałem, bo nie zjebałem. Trzeba mieć szacunek do siebie ! A nie poprawiać po pakistańcach, murzynach i połowie Europy.
Ha tfu na takie białe szmaciska co same się nie szanują a wymagają od białych beciaków i białorycerzyków szacunku !
dobra rada , zrób test na hiv
Te dwa pierwsze filmiki.... Qrwa jak ja gardzę laskami zadającymi się z murzynami...
Ale na gumkach nie oszczędzałeś?
A jak oszczędzałeś, to chociaż zrobiłeś sobie testy na choroby weneryczne?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów