📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ostatni filmik- no ja bym nie zaryzykował dożywociem za jebnięciem o beton jakimś kurwiszonem .
Przyjemna dla oka kompilacja. Właśnie o to chodzi z równouprawnieniem, podnosząc rękę na faceta laska musi liczyć się z faktem, ze ten jej odda
jedna z dwóch moim ulubionych serii na tym portalu. Oczywiscie druga to "bez szans" pozdrawiam oby wiecej
W sumie bardzo kulturalne, wręcz dżentelmeńskie zachowania mężczyzn.
Chyba w 100% sytuacji reakcje były adekwatne do zagrożenia powodowanego przez samice.
Chyba w 100% sytuacji reakcje były adekwatne do zagrożenia powodowanego przez samice.
amerykanie i te ich zjebane body-slam'y. Naoglądali się tego zjebanego wrestlingu i pajacują nawet nie wiedząc, że rzucając kimś o beton mogą naprawdę krzywdę zrobić. Dać sobie po ryju to jedno a złamać komuś kark to już coś zupełnie innego.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów