📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
OOO! Gdybym był w stanie kobietę walnąć to bym chciał tak zrobić babce z początku, ale tylko gdyby to zrobiła celowo a nie przypadkiem jak ta tutaj
Piwo dla matuszki brazylijki za srogi wpierdol i opublikowanie owego czynu w internetach. Kurwie zrobiła fejm na jaki zasługiwała. Tfu na szlaufy.
Jak miło popatrzeć, jak zadufane w sobie zmanierowane kurwy nagle dostają obuchem rzeczywistości w łeb i dowiadują się, że posiadanie kobiecych narządów rozrodczych wcale nie obliguje do chamstwa, prostactwa, i traktowania innych jak śmieci.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Ale ta ostatnia wkurwiająca. Piłuje pizde że się żyć odechciewa.
Ta obita murzynica z 1:20 nie powinna sie tu znaleść, z chłopem ja pomylili.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów