18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne
Talibowie pod ciężkim deszczem ołowiu z m134

Dla niecierpliwych od 0:40

Cytat:

http://www.apacheclips.com/media/32232/VOTD_Golf_Company_Gun_Runs/

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
L................k 2011-05-08, 22:42
Wytłumaczy ktoś laikowi dlaczego te pociski zostawiają takie smugi?
Zgłoś
Macq13 2011-05-08, 23:02
Świecą dlatego ze część kuli pokryta jest magnezem pomieszanym z innymi substancjami które w lufie zapalają się od gazów prochowych.
Paląc się pod czas lotu taka kula zostawia właśnie takie świecące smugi ułatwia to strzelcowi korygowanie ognia .
Zgłoś
szinszil 2011-05-08, 23:56 6
Pomyślcie przez chwilę...
Wyobraźcie sobie, że ktoś w Polsce jest oskarżany o jakiś zamach na jakże "wspaniały" kraj jakim jest USA. Władze tegoż wspaniałego kraju stwierdzają, że ów zamachowca trzeba za wszelką cenę zgładzić. Oczywiście bez zdania racji kierują swoje wojska na teren naszego kraju. Po czym nie znajdując go- by zachować twarz w oczach całego świata ( przetestować trochę nowej broni, amunicji i innych wynalazków wojskowych) strzelają do waszych bliskich czy nawet nieznajomych ale zawsze obywateli Waszego kraju. I powiedzcie mi Kurwa jakbyście się zachowali (czuli, co byście chcieli zrobić). Ja osobiście im się nie dziwię, ze się bronią. Może wiele nie zdziałają ale zawsze stawią jakiś opór. Wiem że to "banda wierzących w allaha" ludzi ale zawsze ludzi.
Mnie to osobiście wkurwia, że USA robi na świecie, w krajach które im w jakiś sposób zaszkodzą poligon i miejsce gdzie można się wpakować i robić co im sie kurwa podoba.
To tyle z mojej strony.
( jak sie komuś nie podoba moje zdanie- nie czytać albo pogodzić się z tym, że Polska to jest nic nie znaczący w świecie, nieogarnięty, skorumpowany, liżący amerykanom i nie tylko dupę kraj bez własnego zdania (oczywiście politycznie).

( Post wyłącznie dla urzytkowników o poziomie inteligencji wyższej niż GimbusPospolitus)
Zgłoś
Raven Trismegistos 2011-05-09, 1:29 2
@rumbacz1985 - a zastanowiłeś się, jakiej wielkości jest GAU 8? tylko 2 tony i 7 metrów samej lufy. Teraz przemyśl sobie na jakim innym pojeżdzie poza Warthogiem go zobaczysz, ok?
[edit] aha, jeden nabój waży ponad 400 gramów. A zabiera się ich kilka tysięcy. To chyba by musiał być S-64, żeby to uniósł, "miszczu".

A tamte śmigłowce to Cobry i zgadnij co? Wyposażone są w 2 × 7.62 mm minigun wielolufowy. tak, właśnie 7.62 mm. Nadal jesteś takim ekspertem? Czy może honorowo przeprosisz autora tematu?
Zgłoś
G................2 2011-05-09, 8:16
to jest wyrzutnia mieczy świetlnych, przejeli to po nakręceniu star warsów
Zgłoś
ojojoj 2011-05-09, 9:23
na wojnie powinny byc rowne sznse. amerykanie powinni dac talibom taki sam sprzet jak sami maja. wtedy by ladnie piszczeli.
Zgłoś
AleToNieDoMnieTak 2011-05-09, 11:22 3
szinszil napisał/a:

( Post wyłącznie dla urzytkowników o poziomie inteligencji wyższej niż GimbusPospolitus)

no chyba jednak nie
Zgłoś
j................1 2011-05-09, 12:20 1
@NRiver
w akcie rozpaczy kozy i owy pastuch odpowiedziały ogniem z RPG-7 i AKx47
Zgłoś
szinszil 2011-05-09, 14:31 1
@Hannibal Lecter
Jeżeli na inteligencje ludzi patrzysz tylko przez pryzmat ortografii to wszystkiego najlepszego. Powiem więcej- z takim wyznacznikiem nawet siebie możesz postrzegać jako inteligenta....
Zgłoś
pudzian28 2011-05-12, 0:17
Prawie jak sylwester - fajerwerki mają , nastrój jest, tylko im szampana brakuje.
Zgłoś
patyk161 2011-05-13, 23:33
Amerykańce się dobrze bawią a nasi pokutują za Nangar Khel
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem