Tak jest! Szef wszystkich szefów, prezydent wszystkich prezydentów i Władimir wszystkich Władimirów!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Waldemar Putin
Dupy nie urywa, ale lekki uśmieszek pod wąsem u mnie sie pokazał - jest piwko
Skoro nie można otwarcie, to owinę w bawełnę. Uprzejmie proszę użytkownika, który dodał tu tego posta, wraz z powyższym filmem o, przeniesienie się z nim, na stronę z podobnym poziomem intelektualnym.
A nazywanie kogoś idiotą itp. tylko dlatego, że użył on zwrotu w formie uproszczonej, tak aby wrzucający bez problemu zrozumiał, jest czystym robieniem problemów z niczego.
A nazywanie kogoś idiotą itp. tylko dlatego, że użył on zwrotu w formie uproszczonej, tak aby wrzucający bez problemu zrozumiał, jest czystym robieniem problemów z niczego.
@Up Ciekawe czy jutro będziesz taki wyszczekany jak pani spyta co robiłeś w wakacje Najlepiej niech kurwa nikt tutaj nic nie wrzuca i będzie spokój bo pan @Namex sie obrazi i jebnie focha.
Namex napisał/a:
Skoro nie można otwarcie, to owinę w bawełnę. Uprzejmie proszę użytkownika, który dodał tu tego posta, wraz z powyższym filmem o, przeniesienie się z nim, na stronę z podobnym poziomem intelektualnym.
Piwo albo gułag.
Upokarzasz to forum ;/
FrasQs "@Namex sie obrazi i jebnie focha." napisałeś 2 razy to samo słowo w innej formie ale to szczegół. A jedynie kto się mnie o co zapyta jutro to, jakiś koleś czy mogę tam koparką dziurę wykopać, lub piasek wysypać. A sądząc po tym, że doskonale wiesz co będzie jutro i "jarasz" się takim badziewiem, to od razu Ci piszę, że odp. "Oglądałem zdupping, i ogólnie trochę grałem" nie jest powodem do dumy.
@kobietynierobiąkupy woooww podłapałeś tekst z filmiku(chyba bo nie oglądałem tego nawet), musisz być taki oryginalny i zabawny, kobiety to pewnie same Ci do łóżka wskakują co ?. Ale tak na poważnie to musisz być typowym ciulem w klasie który ciągle stoi na bramce i siedzi w pierwszej ławce.
@kobietynierobiąkupy woooww podłapałeś tekst z filmiku(chyba bo nie oglądałem tego nawet), musisz być taki oryginalny i zabawny, kobiety to pewnie same Ci do łóżka wskakują co ?. Ale tak na poważnie to musisz być typowym ciulem w klasie który ciągle stoi na bramce i siedzi w pierwszej ławce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów