Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@dionizodoros - Idziesz do urzędu, mówisz, że chcesz Akt Urodzenia i dostajesz (z tego co pamiętam wystarczy tylko dowód okazać) - nie ma problemu.
A tak BTW, chcielibyście aby np. jakiś rusek albo co gorsza ciapak został prezydentem Polski? Więc nie dziwota, że amerykańce mają z tym problem a innym to zwisa ;p
Faktycznie, masz rację. Dzięki twojej wskazówce udało mi się znaleźć:
Proszę - akt urodzenia Obamy.
@dionizodoros
Ps. myślę ze masz jakiś fetysz obalania teorii swoją wiedzą (pssyyt... nie masz jej)
mam nadzieję ze w UP lub MC kwaku się poznają.
Jak pracyjesz juz to współczuje (kolegom)
Co, chcesz się poobrażać? Jakie masz wątpliwości, kolego?
po czym stwierdzasz że ma kompleksy ?
to że ktoś wytrwale ćwiczy albo coś w tym stylu to oznacza że ma kompleksy i musi sie dowartościować?
a może nasz bronek lepszy ?
Faktycznie, masz rację. Dzięki twojej wskazówce udało mi się znaleźć:
Proszę - akt urodzenia Obamy.
Co, chcesz się poobrażać? Jakie masz wątpliwości, kolego?
Ehehehehe Husein ehehehehe dobre ma to imie czy co to tam oni mają Barak Husein obama
ano, ja bym chcial. chcialbym miec takiego prezydenta jak Putin - faceta ktory sie nie pierdoli z nikim i z niczym, rzadzi krajem jak trzeba, ktos skacze to drugiego dnia przypadkowo dlawi sie herbatka. pewnie, w kraju sie nie przelewa jak nie masz znajomosci gdzie trzeba - to jest cecha wspolna Polski i Rosji. tyle ze do Rosji nichuja nikt nie podskoczy, zaden ciapak Ci tam nie wypierdoli jak to nikt nie szanuje jego religii, jak to malo pieniazkow dostaje na dzieci ze swoja 12-letnia zona, zadne pedaly tym krajem nie rzadza. Zadna unia, zadna organizacja nie bedzie im dyktowac warunkow. doskonaly przyklad - greenpeace. pojechali, poskakali chwile, szybka pilka w sadzie i sluch o nich zaginal poza tym, Rosja nie ma chyba zadnych problemow z jakimi boryka sie zachod - ustawa przeciw pedalom/ciapakom jest, a jak czegos prawo nie reguluje to powoluje sie nieoficjalna grupe do zwalczania okreslonego problemu, ida, spuszczaja wpierdol i jest po imprezie. Rosja w sumie opiera sie na tym ze albo trzymasz z wladza - wtedy jestes w tym kraju ustawiony - albo nie trzymasz i jedziesz na wakacje na Syberie. a w Polsce to nawet nie patrza z kim trzymasz tylko ruchaja jak leci, byleby wiecej dla siebie.
podsumowujac, zanim zaczne robic tutaj wywod - wole zeby mnie ruchali w domu ale nikt inny nie mogl, niz zeby ruchali mnie wszyscy wkolo.
@dionizodoros ten bambo urodził się 4 sierpnia 1961r w Honolulu na Hawajach, sprawdź sobie.
Zgadzam się: urodził się 4 sierpnia na Honolulu na Hawajach. Czyli urodził się na terytorium USA. I co w tym dziwnego?
Zgadzam się: urodził się 4 sierpnia na Honolulu na Hawajach. Czyli urodził się na terytorium USA. I co w tym dziwnego?
nic, tylko nie wiedziałeś tego zanim napisałeś pewnego posta
nic, tylko nie wiedziałeś tego zanim napisałeś pewnego posta
Przecież wcześniej już wkleiłem ci akt urodzenia Obamy... Weź się w garść...
Przecież wcześniej już wkleiłem ci akt urodzenia Obamy... Weź się w garść...
o kurwa, zwracam honor
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów