18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Putincize
Yomoma • 2014-06-06, 19:40
Świeżutki Jimmy Kimmel Live. Jak wiadomo niedawno odwiedził nas prezydent hameryki i chcąc pochwalić się tężyzną fizyczną wrzucił filmik jak pompuje w Mariottcie. Jimmy zrobił małe porównanie z treningiem putina.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kooondor2000 2014-06-06, 23:04 1
Putin mały kurdel z kompleksami i w dodatku czerwony sowiet, gorsze combo niż rudy, spedalony down
Zgłoś
d................s 2014-06-07, 0:30 1
CFSD_89 napisał/a:

@dionizodoros - Idziesz do urzędu, mówisz, że chcesz Akt Urodzenia i dostajesz (z tego co pamiętam wystarczy tylko dowód okazać) - nie ma problemu.

A tak BTW, chcielibyście aby np. jakiś rusek albo co gorsza ciapak został prezydentem Polski? Więc nie dziwota, że amerykańce mają z tym problem a innym to zwisa ;p

Faktycznie, masz rację. Dzięki twojej wskazówce udało mi się znaleźć:

Proszę - akt urodzenia Obamy.

Kamil3l napisał/a:

@dionizodoros

Ps. myślę ze masz jakiś fetysz obalania teorii swoją wiedzą (pssyyt... nie masz jej)
mam nadzieję ze w UP lub MC kwaku się poznają.

Jak pracyjesz juz to współczuje (kolegom)

Co, chcesz się poobrażać? Jakie masz wątpliwości, kolego?
Zgłoś
Moodyxcore 2014-06-07, 0:32
@kondor2000
po czym stwierdzasz że ma kompleksy ?
to że ktoś wytrwale ćwiczy albo coś w tym stylu to oznacza że ma kompleksy i musi sie dowartościować?
a może nasz bronek lepszy ?
Zgłoś
Parzo 2014-06-07, 1:24
dionizodoros napisał/a:

Faktycznie, masz rację. Dzięki twojej wskazówce udało mi się znaleźć:

Proszę - akt urodzenia Obamy.

Co, chcesz się poobrażać? Jakie masz wątpliwości, kolego?

Ehehehehe Husein ehehehehe dobre ma to imie czy co to tam oni mają Barak Husein obama
Zgłoś
Karo7 2014-06-07, 1:41 2
@CFSD_89

ano, ja bym chcial. chcialbym miec takiego prezydenta jak Putin - faceta ktory sie nie pierdoli z nikim i z niczym, rzadzi krajem jak trzeba, ktos skacze to drugiego dnia przypadkowo dlawi sie herbatka. pewnie, w kraju sie nie przelewa jak nie masz znajomosci gdzie trzeba - to jest cecha wspolna Polski i Rosji. tyle ze do Rosji nichuja nikt nie podskoczy, zaden ciapak Ci tam nie wypierdoli jak to nikt nie szanuje jego religii, jak to malo pieniazkow dostaje na dzieci ze swoja 12-letnia zona, zadne pedaly tym krajem nie rzadza. Zadna unia, zadna organizacja nie bedzie im dyktowac warunkow. doskonaly przyklad - greenpeace. pojechali, poskakali chwile, szybka pilka w sadzie i sluch o nich zaginal poza tym, Rosja nie ma chyba zadnych problemow z jakimi boryka sie zachod - ustawa przeciw pedalom/ciapakom jest, a jak czegos prawo nie reguluje to powoluje sie nieoficjalna grupe do zwalczania okreslonego problemu, ida, spuszczaja wpierdol i jest po imprezie. Rosja w sumie opiera sie na tym ze albo trzymasz z wladza - wtedy jestes w tym kraju ustawiony - albo nie trzymasz i jedziesz na wakacje na Syberie. a w Polsce to nawet nie patrza z kim trzymasz tylko ruchaja jak leci, byleby wiecej dla siebie.

podsumowujac, zanim zaczne robic tutaj wywod - wole zeby mnie ruchali w domu ale nikt inny nie mogl, niz zeby ruchali mnie wszyscy wkolo.
Zgłoś
lemo1029 2014-06-07, 16:06
@dionizodoros ten bambo urodził się 4 sierpnia 1961r w Honolulu na Hawajach, sprawdź sobie.
Zgłoś
d................s 2014-06-07, 16:25
lemo1029 napisał/a:

@dionizodoros ten bambo urodził się 4 sierpnia 1961r w Honolulu na Hawajach, sprawdź sobie.

Zgadzam się: urodził się 4 sierpnia na Honolulu na Hawajach. Czyli urodził się na terytorium USA. I co w tym dziwnego?
Zgłoś
lemo1029 2014-06-07, 18:02
dionizodoros napisał/a:

Zgadzam się: urodził się 4 sierpnia na Honolulu na Hawajach. Czyli urodził się na terytorium USA. I co w tym dziwnego?

nic, tylko nie wiedziałeś tego zanim napisałeś pewnego posta
Zgłoś
d................s 2014-06-07, 18:47
lemo1029 napisał/a:

nic, tylko nie wiedziałeś tego zanim napisałeś pewnego posta

Przecież wcześniej już wkleiłem ci akt urodzenia Obamy... Weź się w garść...
Zgłoś
lemo1029 2014-06-07, 19:20
dionizodoros napisał/a:

Przecież wcześniej już wkleiłem ci akt urodzenia Obamy... Weź się w garść...

o kurwa, zwracam honor
Zgłoś
klimt 2014-06-07, 20:12
ale polewa z baraka i jego ćwiczeń, zupełne przeciwieństwo Putina, szkoda że nie ma nagrań Jarka Kaczyńskiego na siłowni albo na polowaniu, grającego w piłkę czy w warsztacie
Zgłoś
bezimienny2110 2014-06-10, 10:03
Ciekawe jak się czuje Putin jak mu służby czytają co ciekawsze komentarze. Bo Obamie to chyba przykro.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem