18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Putincize
Yomoma • 2014-06-06, 19:40
Świeżutki Jimmy Kimmel Live. Jak wiadomo niedawno odwiedził nas prezydent hameryki i chcąc pochwalić się tężyzną fizyczną wrzucił filmik jak pompuje w Mariottcie. Jimmy zrobił małe porównanie z treningiem putina.

Zgłoś
8765tj 2014-06-06, 19:54
Co za menda barak mu w dupę
Zgłoś
RSPKT 2014-06-06, 20:16 42
Putin to taki Chuck Noris... Nie lubię rusków, ale tak na prawdę każdy przywódca może się tylko uczyć od Putina ... PROPSY WŁODZIMIERZ
Zgłoś
santaxl 2014-06-06, 20:34 77
1. obama - czarnuch, na dodatek nie urodzony w ameryce, socjalista, komunista, homoterrorysta, genderowiec, lewak
2. Putin - biały.

Widać, kto jest lepszy

"You can never be too white"
Zgłoś
Varyz 2014-06-06, 20:45 4
Ogólnie to nagranie z Obamą "ciekawe" ale jakoś bardziej zachwyciłoby mnie zestawienie treningu Obamy z Putinem - BEZ tej pojebanej i płytkiej hamerykańskiej otoczki, dodanego śmiechu itp. ale... było to kierowane do typowego widza zza oceanu
Zgłoś
E................k 2014-06-06, 20:48 13
Ja tam jestem za walką na następnym KSW między Putinem i Obamą
Zgłoś
turtelian 2014-06-06, 21:34 4
Warto dodać że Putin w judo nie trenował na zasadzie " a potrenuję sobie coś wschodniego i dostane czarny pasek za politykę i znajomości", z tego co wiem nawet na ME za młodych lat startował a to już całkiem niezły wynik.
Zgłoś
Spiv 2014-06-06, 21:46
obaj latają mi koło chuja

ale jak to się stało?!
Zgłoś
d................s 2014-06-06, 21:51 3
santaxl napisał/a:

1. obama - czarnuch, na dodatek nie urodzony w ameryce, socjalista, komunista, homoterrorysta, genderowiec, lewak
2. Putin - biały.

Widać, kto jest lepszy

Po pierwsze: kto ci powiedział, że nie urodził się w USA? Nie przedstawił swojego aktu urodzenia, fakt... Ale czy ty byś mógł przedstawić mi swój akt, gdybym poprosił cię o ksero tegoż ? Tak myślałem.
Po drugie: komunista? Właśnie dlatego zapewne zwyciężył w wolnych wyborach prezydenckich...
Po trzecie: homoterrorysta? Znajdź mi dwie wypowiedzi Obamy odnoszące się do kwestii homo. To nie jest tak, że w USA trzeba forsować jakiekolwiek ustawy pro-homo... Tam homofobów jest poniżej 30%, to i publicznie potępiane są wypowiedzi "godzące w dumę homoseksualistów".
Po czwarte: co to znaczy według ciebie "GENDER". Jeśli przyjmiemy właściwą definicję tego słowa, "genderowcem" będzie można nazwać po po prostu socjologa. Bo gender to jednostka naukowa badań socjologicznych, która z wartościowaniem nie ma nic wspólnego.
Po piąte: powiedz mi co to znaczy "lewak". W USA używa się terminów 'liberał' - w odniesieniu do tych, wyznających prymat wolności nad nakazami - i 'konserwatysta' - wyznający "tradycyjny" model obyczajności. O wizjach gospodarczych nie dyskutuje się w czasie kampanii wyborczych (dokładnie zresztą tak samo, jak w Polsce; ludzie mają złudzenie, że powiedziane zostało coś o gospodarce, gdy jeden z drugiem nazwie innego złodziejem).
Zgłoś
Parzo 2014-06-06, 21:51 1
Wole Putina, niż ten barak który nie ma obu jaj

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
Bugini 2014-06-06, 21:55 3
Zamiast wojny obaj powinni się napierdalać w oktagonie na zasadach MMA, byłbym też ciekaw jaką nutę brałby Putin na wejście albo jak np taki Komorowski wypadł by w parterze w wypadku agresji na kraj
Zgłoś
Kamil3l 2014-06-06, 22:08 4
@dionizodoros

nie pokazał aktu urodzenia a powinien (NIBY).
Tak mówi konstytucja usa. Nie urodziłeś sie na ziemi usańskiej to nie możesz buć prezydent, Dlatego Arni byłó tylko gubernatorem.

Ps. myślę ze masz jakiś fetysz obalania teorii swoją wiedzą (pssyyt... nie masz jej)
mam nadzieję ze w UP lub MC kwaku się poznają.

Jak pracyjesz juz to współczuje (kolegom)
Zgłoś
Attero132 2014-06-06, 22:31 1
A ja wole Amerykańców czemu? Bo oni nam krzywdy nie zrobili jak narazie a ruskie? cięzko zliczyc.
P.S Historia lubi sie powtarzać
Zgłoś
c................x 2014-06-06, 22:39 4
up
pewnie gdybyśmy graniczyli z Hameryką, a nie Rosją to już nieraz wykorzystaliby oni swoje wpływy chcąc zrobić z nas kolejny stan US Jeden chuj jakie mocarstwo jest naszym sąsiadem, fakt faktem jest że nasze państwo jest słabe i każdy nas rucha jak chce
Zgłoś
CFSD_89 2014-06-06, 22:48 1
@dionizodoros - Idziesz do urzędu, mówisz, że chcesz Akt Urodzenia i dostajesz (z tego co pamiętam wystarczy tylko dowód okazać) - nie ma problemu.

A tak BTW, chcielibyście aby np. jakiś rusek albo co gorsza ciapak został prezydentem Polski? Więc nie dziwota, że amerykańce mają z tym problem a innym to zwisa ;p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów