Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na Krymie jest więcej Rosjan niż Ukraińców a przez ostatnie wydarzenia Rosjanie na Ukrainie są w zagrożeniu przez Ukraińskimi nacjonalistami. Putin myślał że jak zagwarantuje ludziom na Krymie bezpieczeństwo to oni oświadczą że chcą autonomii. No ale media zrobiły swoje i ogłoszono że to inwazja a autonomia Krymu nie wypaliła.
No to chyba cię muszę uświadomić że gimnazjum kończy się w wieku 15/16 lat no ale jak się te parę lat nie zdało, sądząc po twoim rysuneczki, to można się tak pomylić.
Na Krymie jest więcej Rosjan niż Ukraińców a przez ostatnie wydarzenia Rosjanie na Ukrainie są w zagrożeniu przez Ukraińskimi nacjonalistami. Putin myślał że jak zagwarantuje ludziom na Krymie bezpieczeństwo to oni oświadczą że chcą autonomii. No ale media zrobiły swoje i ogłoszono że to inwazja a autonomia Krymu nie wypaliła.
W 39r też przyjachali ochraniać ludzi w Polsce -.-
Pozatym poniżej zacytuje ciekawostkę z wikipedii jak oni 'dbają' o swoją ludność:
W 1954 przeprowadził próby jądrowe na Poligonie Tockoje z udziałem ponad 40 tys. żołnierzy, testując działanie broni atomowej na ludziach. Zarówno żołnierze, jak i mieszkańcy okolicznych wsi otrzymali duże dawki promieniowania radioaktywnego.
Więc skończcie już do chuja pierdolić o Rosji która tak bardzo dba o swoich ludzi, że nawet robi przejażdżki po innych krajach by ich ochraniać
Bardzo fajnie no ale weź mi powiedz ile osób zginęło w tej "inwazji"? Ameryka wprowadzając demokrację zniszczyła parę krajów a Putin jest oczywiście ten zły bo... no właśnie bo?
@pawel13a3
Bardzo fajnie no ale weź mi powiedz ile osób zginęło w tej "inwazji"? Ameryka wprowadzając demokrację zniszczyła parę krajów
Narazie nikt nie zginął, co nie oznacza że tak pozostanie. Ktoś wkońcu nie wytrzyma i zacznie strzelać. Amerykańców nawet nie ma co porównywać, bo to największy terrorysta XXI w.
@pawel13a3
a Putin jest oczywiście ten zły bo... no właśnie bo?
bo się wpierdala tam, gdzie go nie potrzebują.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów