czyli po polskiemu "puść mnie kurwo"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwny rytuał dla mnie. Jakiś gość który wyrzeka się ruchania bab do końca życia idzie do zbiornika z wodą i recytuje jej kilka wersów z książki z bajkami aby potem się przebrać w sukienkę i polewać dziecko tą wodą.
diabeł w niej siedział
Karbit83 napisał/a:
21 wiek w pizdu.
Ano niestety XXI wiek będzie renesansem religii. Na tą chwilę najwięcej ateistów jest w zalewanej islamem Europie, jako tako izolującego się USA i w Chinach gdzie ludzie coraz liczniej wracają do zakazanej onegdyś wiary. Nie mówię, że ja czy Wy wrócimy do wiary, nasze dzieci pewnie też nie, ale procentowo ateistów będzie coraz mniej.
Karbit83 napisał/a:
21 wiek w pizdu.
20 wiek był chwilowym mózgozjebstwem. Bolszewicki i marksistowski ateizm, żydzi też jak nie na niego to zmienili judaizm na religie holokaustu, Naziści próbowali jakiś germańskich mitologii, ale ileż kurwa można. U nas też dziś promuje się jakieś wielkie słowiańszczyzny i słowiańskie mity, albo kabałę czy inne pierdoły, na szczęście u nas ludzie są normalniejsi i długo to nie potrwa. Nie ma okupantów to i normalność wróci.
@up
No właśnie, że jest okupant, od początku ten sam - Watykan.
No właśnie, że jest okupant, od początku ten sam - Watykan.
Wszystkie dzieciaki przy chrzcie sietak uaktywniają. Byłem ostatnio na chrzcie. Dzieciaki spokojne całą mszę, a gdy tylko doszło do chrztu wyły niemiłosiernie. Szatan ich opuścił.
@janlew bawi mnie twoje podejście, niby taki wielki Polak, ale to jest prawdziwa wiara Słowian, a nie chrześcijaństwo, narzucane siłą, gwałtem i rozbojem.
Erutlev napisał/a:
Dziwny rytuał dla mnie. Jakiś gość który wyrzeka się ruchania bab do końca życia idzie do zbiornika z wodą i recytuje jej kilka wersów z książki z bajkami aby potem się przebrać w sukienkę i polewać dziecko tą wodą.
Nigdy nic nie rozumiałeś i nigdy nic nie zrozumiesz. Zbyt tępy jesteś.
@up Ja rozumiem! Chodzi o to że zazwyczaj dzieci są chrzczone zanim zaczną cokolwiek ogarniać przez co takie akcje jak ta na video są unikatowe. Kościół to dobrze wymyślił bo dzieci w wieku tej dziewczynki zaczynają czaić co się dzieje i mówić, ba! mówić turbo szczerze przez co sytuacja jak ta była by normą i cały ten pedofilski rytuał by chuj spalił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów