18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Mikul58 2012-06-22, 20:03
Mnie tam bardziej zastanawia jak można wrzucać filmiki z bratem do sieci. Może i jest popierdolony, ale to przecież brat.
Zgłoś
karmelkowykucyk 2012-06-22, 20:04
ten typ tez mial wizyte u tatuażysty...
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2012-06-22, 20:10 11
Jak się kto pytał o kanał.

youtube.com/user/wafflepwn

Tak, to ten gościu od pilota w dupsko. Ostro pokurwiony typ.
Zgłoś
DinAlt 2012-06-22, 20:17
Nie chciało mi się całego oglądać, ale dobrze mu tak.
Zgłoś
3m 2012-06-22, 20:17 1
Ale ten koleś już występuje w sporej ilości filmików. I są dwie opcje:
1) Naprawdę debil.
2) Genialna ustawka i seria filmików - sam obstawiam to.

Moje ulubione: wściekłość po skasowanym koncie w WoW'ie i przejazd hummerem po fotelu biurowym

Grałem, gram i będę grał!

Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Zgłoś
Ven0m* 2012-06-22, 20:23
łeeee tylko gazem dostał... dla takiego bezstresowo wychowywanego dzieciaka trzeba szykować większy kaliber co najmniej pałe :p
Zgłoś
fsdfsdsf 2012-06-22, 20:23
Kurwa nie widzicie że to fake? Koleś robi filmiki i zarabia na tym grube tysiące $ z reklam na youtube. Wiele jest takich idiotów w internecie
Zgłoś
PoKawieMnieNosi 2012-06-22, 20:27
Tylko jeden niecelny strzał ostrzegawczy z bliska w twarz z broni 9mm, i po kłopocie.
Zgłoś
hasan2123 2012-06-22, 20:34
to ten co sobie wkładał pilota do dupy?
Zgłoś
kamiljot 2012-06-22, 20:40
Liczyłem, że będzie strzelał, ale i tak się nie zawiodłem
Zgłoś
Crane94 2012-06-22, 20:46
Fejk. To ten sam koleś od pilota w dupie i piszczenia podczas robienia tatuażu. Cała rodzina ma kanał na YT i wpierdala takie filmiki z 'wybrykami' tego kolesia...
Tak wiem, od razu wydaję się mało śmieszne gdy dowiadujecie się, że to ustawione

Proszsz:
http://www.youtube.com/user/wafflepwn

"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego kutasa woziłbym na paleciaku"
Zgłoś
M................s 2012-06-22, 20:53
Taki twardziel był, a wystarczyło go potraktować gazem i już rączki ładnie ułożył.
Zgłoś
kesnall 2012-06-22, 20:56
niech ktos mi pośle filmik z tym pilotem na pw
Zgłoś
WinterWolf 2012-06-22, 21:04 2
Już go gdzieś widziałem...

chudzik2145 napisał/a:

To ten sam kolo co se pilota w dupsko wsadzał ??

tak, dokładnie ten sam
Zgłoś
kalosz90 2012-06-22, 21:25 1
Nie wiem co gorsze, być takim zjebem czy mieć biebera za brata....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów