📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Mnie tam bardziej zastanawia jak można wrzucać filmiki z bratem do sieci. Może i jest popierdolony, ale to przecież brat.
ten typ tez mial wizyte u tatuażysty...
Jak się kto pytał o kanał.
youtube.com/user/wafflepwn
Tak, to ten gościu od pilota w dupsko. Ostro pokurwiony typ.
youtube.com/user/wafflepwn
Tak, to ten gościu od pilota w dupsko. Ostro pokurwiony typ.
Ale ten koleś już występuje w sporej ilości filmików. I są dwie opcje:
1) Naprawdę debil.
2) Genialna ustawka i seria filmików - sam obstawiam to.
Moje ulubione: wściekłość po skasowanym koncie w WoW'ie i przejazd hummerem po fotelu biurowym
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
1) Naprawdę debil.
2) Genialna ustawka i seria filmików - sam obstawiam to.
Moje ulubione: wściekłość po skasowanym koncie w WoW'ie i przejazd hummerem po fotelu biurowym
Tylko jeden niecelny strzał ostrzegawczy z bliska w twarz z broni 9mm, i po kłopocie.
Fejk. To ten sam koleś od pilota w dupie i piszczenia podczas robienia tatuażu. Cała rodzina ma kanał na YT i wpierdala takie filmiki z 'wybrykami' tego kolesia...
Tak wiem, od razu wydaję się mało śmieszne gdy dowiadujecie się, że to ustawione
Proszsz:
http://www.youtube.com/user/wafflepwn
Tak wiem, od razu wydaję się mało śmieszne gdy dowiadujecie się, że to ustawione
Proszsz:
http://www.youtube.com/user/wafflepwn
tak, dokładnie ten sam
chudzik2145 napisał/a:
To ten sam kolo co se pilota w dupsko wsadzał ??
tak, dokładnie ten sam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów