📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Z niecierpliwością czekałem na finish, mając nadzieję, że jakiś będzie i nie zawiodłem się, banan większy od zamierzonego
Koleś jest dobry.Np w świeta był filmik jak nie było dla niego prezentów to wziął drzewko , wziął fanty dla innych polał benzyną i podpalił.
Ktoś powinien mu spuścić solidny, porządny wpierdol, żeby się w końcu gówniarz ogarnął.
Ten policjant powinien go od razu odstrzelić, a nie bawi się jakimiś gazami...
szkoda, że gaz tylko... a policjant podstawiony, jak go delikatnie z podłogi podnosił, żeby mu się krzywda nie stała... Smerfetą z 1 po ryju żeby się wypierdolił potem 4, 5 razy po plecach co by chuja utemperować a nie gadka szmatka, gaz a potem ojejku...
...pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
chudzik2145 napisał/a:
to ten sam co spierdolił od tatuażystyTo ten sam kolo co se pilota w dupsko wsadzał ??
Popryskał mu gazem w pysk w zamkniętym pomieszczeniu i od razu się do niego rzucił i gaz go nie zdławił? Nie wiem,mogę się mylić ale według mnie to gówno koło gazu nie stało;P A szkoda cyklon B by się przydał ;]
Patrzcie na jego brata w 1 odcinku jak ma aparat, a potem np. w tym od tatuażu jakie ma idealne zęby :O
W Polsce tak samo, tylko bez ostrzeżenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów