📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dużego się bał, a kobiecie przyjebał? No faktycznie ciapaty bohater.
Aż mnie świerzbi żeby jechać do Wielkiej Brytanii i przemielić mu łeb w maszynce do mięsa
"You're fucking pig" i kontakt cielesny. A podobno muzułmanie nie mogą zbliżać się do świni.
Walnął by ciapaka założę się, że nagle wyskoczyłoby 20 klonów zza rogu i było by jak na filmikach z jego kraju... dobrze, że zarabiam marne pieniądze w Polsce, a nie "kokosy" w ciapackim miocie, gdzie nie ma szacunku dla Polaka i żyje tutaj godnie z podniesionym czołem, wśród Polaków, gdzie nawet Pani w Biedronce jest miła, a sprzątaczka w szkole uśmiechnięta.
Żadne pieniądze nie są warte emigracji, gdzie nie widzisz rodziny i znajomych. Nie widzisz jak się wszystko zmienia rozwija. Wpadasz dwa razy w roku na święta i opowiadasz jak to cudownie w UK, a pózniej wracasz na magazyn i walisz zmianę 12 godzinna by zarobić 1700 funtów. Mówisz sobie w Polsce bym tyle nie odłożył. Potem wracasz po latach nowym autem, a Twoi znajomi też mają nowe fury, mieszkania, iphony... i mają coś więcej ZDJĘCIA,RODZINĘ,DZIECI i WSPOMNIENIA.
Żadne pieniądze nie są warte emigracji, gdzie nie widzisz rodziny i znajomych. Nie widzisz jak się wszystko zmienia rozwija. Wpadasz dwa razy w roku na święta i opowiadasz jak to cudownie w UK, a pózniej wracasz na magazyn i walisz zmianę 12 godzinna by zarobić 1700 funtów. Mówisz sobie w Polsce bym tyle nie odłożył. Potem wracasz po latach nowym autem, a Twoi znajomi też mają nowe fury, mieszkania, iphony... i mają coś więcej ZDJĘCIA,RODZINĘ,DZIECI i WSPOMNIENIA.
Chuj pierdolony kóz jebaniec w dupe, kurwa elegand w sukience...
Po filmie "świnia: wjebała mu za dotykanie kobiety przyjechała policja, nałożyła mandat na "świnie" i zamknęła do aresztu, żeby nie dotykał obywatela i nie naruszał jego praw.
Po filmie "świnia: wjebała mu za dotykanie kobiety przyjechała policja, nałożyła mandat na "świnie" i zamknęła do aresztu, żeby nie dotykał obywatela i nie naruszał jego praw.
Z dobrego serca wam cos poradze. UK, USA, Niemcy to sa fajne kraje do zycia z rozwinieta gospodarka i w miare uprzejmymi ludzmi(no moze poza Niemcami) tylko trzeba nauczyc sie 2 rzeczy jak sie tam jedzie.
1) Jezyka zeby moc znalezc dobrze platna prace i znajomych
2) Jak unikac nieprzyjemnych sytuacji i miejsc gdzie mieszkaja trudni ludzie.
Mieszkamy na przedmiesciach duzego miasta, do pracy dojezdzamy samochodem, nie chodzimy zbyt czesto na masowe imprezy a jesli juz to mamy w glowie plan ucieczki.
Skrajnosci pozostawiamy samym sobie. Nie szukamy towarzystwa islamskich ekstremistow tak samo jak narodowych ekstremistow ale nie mamy nic przeciwko jesli chca zamienic ze soba 'pare zdan'. I to wszystko. Acha, jesli mamy dzieci to oczywiscie bedzie drozej bo trzeba poszukac dobrej, najlepiej prywatnej, szkoly. W Niemczech polecalbym szkoly Amerykansko/Brytyjskie.
1) Jezyka zeby moc znalezc dobrze platna prace i znajomych
2) Jak unikac nieprzyjemnych sytuacji i miejsc gdzie mieszkaja trudni ludzie.
Mieszkamy na przedmiesciach duzego miasta, do pracy dojezdzamy samochodem, nie chodzimy zbyt czesto na masowe imprezy a jesli juz to mamy w glowie plan ucieczki.
Skrajnosci pozostawiamy samym sobie. Nie szukamy towarzystwa islamskich ekstremistow tak samo jak narodowych ekstremistow ale nie mamy nic przeciwko jesli chca zamienic ze soba 'pare zdan'. I to wszystko. Acha, jesli mamy dzieci to oczywiscie bedzie drozej bo trzeba poszukac dobrej, najlepiej prywatnej, szkoly. W Niemczech polecalbym szkoly Amerykansko/Brytyjskie.
hahaha ciapakowi w sukience jak ślina z mordy poleciała na końcu.
zamiast mu wyjebać podnosi rękę na kobietę a ten chowa się kurwa do samochodu co za ludzie
Sashaaaa napisał/a:
hahaha ciapakowi w sukience jak ślina z mordy poleciała na końcu.
Hehe też zwróciłem na to uwagę.
Jebac ciapatych kozo jebow .A swoja drogą gościu mógł przyjebac ciapuchowi.
Wejśc w gnój po pas i narzekać że śmierdzi....
powiedzmy sobie prawdę, i tak nie było by cię stać
Misiek_KRK napisał/a:
Dużego się bał, a kobiecie przyjebał? No faktycznie ciapaty bohater.
Z postawy widać, że wbity w ziemię wielki facet zbił go z tropu
Natomiast panienka się cofała, to się rozochocił.
Po trzepnięciu kamery trzeba go było przekopać, to by zrozumiał.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów