Prawda jest taka, że ja sobie z uśmiechem postuję często bzdurne posty wspierające najgorszy ustrój świata, a wy "prawaki", nie dość, że spinacie dupy, to jeszcze zachowujecie się jak rasowi... uwaga uwaga...
KOMUNIŚCI
Wiem, że to brzmi co najmniej ciekawie, bo wy przecież jesteście hurr "prawicowcy-patrioci" durr, ale to, że macie avatara z orzełkiem jeszcze z was patriotów nie czyni. Natomiast wasze działania to czysty bolszewizm:
-zabraniacie innym mieć własne poglądy i defacto gdyby dać wam władzę to strzelaliście by każdego kto by myślał inaczej niż wy
-ciągle nawołujecie do nienawiści i stosujecie terror i groźby
-ostatnio przeszliście samych siebie i wymyśliliście sobie, że się spotkacie i będziecie "obalać" rząd, co jest kurwa tak bolszewickie, że sam Lenin byłby dumny (swoją drogą 10 lat można za to bęknąć)
-co po niektórzy z was całkowicie pomylili pojęcia i teraz nie tylko salutują "na wujka adolfa" ale i nazywają się aryjczykami
tymczasem ja nigdy nikogo nie atakowałem za poglądy, piszę dla top bki bzdurne posty i tylko czasem poważniej piszę, kiedy po raz kolejny czytam bzdury pokroju "szkoda, że hitler nie wygrał bo żyłoby się lepiej".
I w sumie łapie mnie takie pytanie - kto tak naprawdę jest "lewakiem-komuchem":
-Ja? ponieważ mam insygnia ZSRR w profilu?
-Czy może jednak wy, bo bezkrytycznie zachowujecie się jak rasowe komuchy/narodowcy...
Warto się zastanowić, bo wielu z was autentycznie popadło już w taką skrajność, że nawołują do obalenia DEMOKRATYCZNIE wybranego rządu i twierdzą, że są patriotami
PS: post nie ma na celu obrazić normalnych użyszkodników o prawicowych poglądach