@Brzydki09
Gówno prawda, komunizm to nie jest żadna jebana utopia tylko najbardziej NIESPRAWIEDLIWY system społeczny na świecie.
Komunizm zakłada, że jak możesz tyrać za 10 to należy ci się takie samo wynagrodzenie jak temu co nie robi absolutnie nic.
@DUST DEVIL
Nie jesteś tak cwany jak Ci się wydaje. Nie odkrywasz prawd objawionych mówiąc, że osoby tutaj zgromadzone chcą Cię cenzurować wzorem bolszewików.
Pogódź się z tym, że KAŻDY system chce cenzurować swoich przeciwników i tak naprawdę NIKT nie jest za wolnością słowa a przeciwników ideologicznych się niszczy na wszelkie dostępne sposoby. Tak samo jak ludzi którzy złośliwie wkurwiają.
Feministki chcą cenzurować szowinistów i racjonalistów, racjonaliści chcą cenzurować feministki i szowinistów, szowiniści feministki i racjonalistów.
Kiedyś ludzie się ogarną, skończy się ta farsa z wąchaniem swoich bąków i mówieniem, że to z dworu zaleciało. Efektem będzie ogromna eskalacja przemocy (co w historii miało miejsce wielokrotnie mimo, że wiele osób nie wierzyło w to) ale jesteś jedną z tych osób dzięki którym do tego dojdzie.
Myślisz, że ktoś się zawstydzi czytając Twoje posty o tym jak to wspaniale trolujesz?
Ja wiem, że Ty wypełniasz misję i oczekujesz, że ludzie spojrzą na siebie krytycznie i dojdą do wniosku, że przeginają, że walczą z jakąś ideologią stosując dokładnie jej metody. Niestety. Wiesz jaka będzie reakcja większości?
Ma rację, nie jestem za wolnością wypowiedzi. Wkurwia mnie i mu wpierdolę i nie będę próbował z nim dyskutować BO NIE CHCĘ. I co wtedy zrobisz? Triumfalnie, plując zębami, uznasz wyższość swojego rozumu?