📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrzuciłeś to na Sadola w tym samym czasie, co Pyta na Swoją stronę. Nawet nie obejrzałeś całości, łapczywy pędzlu.
Pyta w znaczeniu końskiego chuja?
Jego inteligencja opiera się głównie na wykorzystywaniu wieloznacznosci języka polskiego. Super mota meneli
Jego inteligencja opiera się głównie na wykorzystywaniu wieloznacznosci języka polskiego. Super mota meneli
czym się różnią przemówienia kim dzong una z manifestacjami kodu ? tam Cię zabiją jak nie będziesz klaskał a w Polsce Ci płacą za samą obecność
El_Vito napisał/a:
Z kond wzionźć suownik ortograficzny?
Nie no ziomuś zasranej ortografii się nie przypierdalaj jak jakiś gimbus.
Liczy się przesłanie a nie forma bo ładnie pitolić to każdy potrafi a mądrze to już niewielu, prawilne ziomki mają często więcej mądrego do powiedzenia niż studenciki ze swoimi szpiczastymi nosami skierowanymi w niebo i pedalskimi angielskimi tekstami typu "cool" "eloel" albo "omg", nie widzą tylko że buty mają całe w gównie.
Ważne że po polskiemu a nie pedalskiemu.
Dziwne czyta się KOD a mówi "piąta kolumna niemiecka".
Ten żulik w czapce i szaliku to nie jest ten żul któregoś ich wcześniejszego odcinka?
Była taka akcja że siedziało dwóch meneli i jeden bełtał kiedy podbili do nich.
trochę niesprawiedliwa ta gra słówek i robienie ze zwykłych obywateli idiotów, ale idea słuszna
wodociagi napisał/a:
Ten żulik w czapce i szaliku to nie jest ten żul któregoś ich wcześniejszego odcinka?
Całkiem możliwe że mają "statystów", jak prawie każdy kanał tego typu na yt.
te smierdziele menele mnie rozpierdalaja, chociaz mialem z czego sie posmiac
Manifestacja bez Ryszarda sie nie liczy......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów