hmm sam nie wiem co o tym myśleć. Jest XXI wiek, Nie spalamy już ludzi na stosach za "czary" Nie karamy śmiercią, rozmawiamy w dziesiątkach języków, dzięki mediom widzimy świat jakim jest naprawdę (głównie internet bo TV to ściema)
Mi osobiście ci ludzie nie przeszkadzają, nawet rozśmieszają w pozytywnym znaczeniu. Ale rzygać mi się chce jak czytam niektóre wpisy ze do gazu, zabić, uciąć chuja etc... Homosie się już tacy rodzą nie wybierają sobie tego "ok od dziś lubię kutasy..." Już tacy są i nie można ich piętnować za to...
Nie bronie ich, bo wiele rzeczy mi nie pasuje np adopcja dzieci... Gdzie wiadomo ,że podstawówka/gimnazjum/liceum było by dla nich Syberią, dzieciak nie wytrzymał by i sie powiesił bo 15 lat temu 2 tatusiów wzięło go z domu dziecka. Więc tu trzeba ostrożnie.
Ale to ,że sobie są, to mi wisi nie interesuje mnie ich życie, a już tym bardziej życie seksualne. tacy ludzie są wszędzie : są lekarzami, są żołnierzami, są prawnikami, są kierowcami dziecięcych autobusów co je wożą do szkoły. Nigdy pewnie byś nie pomyślał o takiej osobie ,że kocha ta samą płeć.
smiać sie z nich, o nich z nimi jasne ale w pozytywnym znaczeniu. Nie takim ,że po zdaniu w ich kierunku wzadzisz im kose w żebro za to ,że juz tacy po prostu są