18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
Pyta wśród pedałów na Europride
b................� • 2012-04-02, 23:19
Pierwszy typ zagina czasoprzestrzeń!

Była część II, więc wrzucam cz. 1, której nie widziałem mimo poszukiwań.
Zgłoś
Dildowagins 2012-04-05, 16:55 3
pedały......

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Jeadong 2012-04-05, 17:11
skizo napisał/a:

hmm sam nie wiem co o tym myśleć. Jest XXI wiek, Nie spalamy już ludzi na stosach za "czary" Nie karamy śmiercią, rozmawiamy w dziesiątkach języków, dzięki mediom widzimy świat jakim jest naprawdę (głównie internet bo TV to ściema)

Mi osobiście ci ludzie nie przeszkadzają, nawet rozśmieszają w pozytywnym znaczeniu. Ale rzygać mi się chce jak czytam niektóre wpisy ze do gazu, zabić, uciąć chuja etc... Homosie się już tacy rodzą nie wybierają sobie tego "ok od dziś lubię kutasy..." Już tacy są i nie można ich piętnować za to...

Nie bronie ich, bo wiele rzeczy mi nie pasuje np adopcja dzieci... Gdzie wiadomo ,że podstawówka/gimnazjum/liceum było by dla nich Syberią, dzieciak nie wytrzymał by i sie powiesił bo 15 lat temu 2 tatusiów wzięło go z domu dziecka. Więc tu trzeba ostrożnie.

Ale to ,że sobie są, to mi wisi nie interesuje mnie ich życie, a już tym bardziej życie seksualne. tacy ludzie są wszędzie : są lekarzami, są żołnierzami, są prawnikami, są kierowcami dziecięcych autobusów co je wożą do szkoły. Nigdy pewnie byś nie pomyślał o takiej osobie ,że kocha ta samą płeć.

smiać sie z nich, o nich z nimi jasne ale w pozytywnym znaczeniu. Nie takim ,że po zdaniu w ich kierunku wzadzisz im kose w żebro za to ,że juz tacy po prostu są

Masz rację, chcą się lizać po chujach proszę bardzo, nie interesuje mnie co ludzie robią we własnym domu (ćpanie na chacie też powinno być legalne), powiem więcej nie przeszkadza mi gej w społeczeństwie, tak jak wspomniałeś prawnik, lekarz itp. ale kurwa mać tu właśnie jest granica, a oni ją przekroczyli. To nie są geje tylko kolorowe pedały, które wyszły ze swoich różowych klatek. Tacy ludzie nie mają prawa wychowywać dziecka bo jest to sprzeczne z naturą, już nie mówiąc o tym jakie rysy w psychice dziecka wyrządzają.

Jedno mnie jeszcze ciekawi. Gdzie się podziały te faszystowskie śmiecie, których tak wiele było na marszu niepodległości ? Nasuwa się tylko jeden wniosek...

Zgłoś
evildead 2012-04-05, 17:22 1
oroboros napisał/a:

Dla mnie to geje dzielą sie na:
pedały - spedalone cioty, co musza pokazać swoją gejoze, manifestować sie na ulicy chodzić w jakis lateksach lizać sie z facetami i obicagac gumowe kutasy dla zasady
homoseksualistów - ludzie, którzy maja inna orientacje sekusalna i sobie robia w domu zamknieci na 4 spusty co chca i z kim chcą

Gej był tylko jeden Fredy Mercury, reszta to zwykłe pedały
Zgłoś
mjolnir 2012-04-05, 18:10
Jeadong napisał/a:

Masz rację, chcą się lizać po chujach proszę bardzo, nie interesuje mnie co ludzie robią we własnym domu (ćpanie na chacie też powinno być legalne), powiem więcej nie przeszkadza mi gej w społeczeństwie, tak jak wspomniałeś prawnik, lekarz itp. ale kurwa mać tu właśnie jest granica, a oni ją przekroczyli. To nie są geje tylko kolorowe pedały, które wyszły ze swoich różowych klatek. Tacy ludzie nie mają prawa wychowywać dziecka bo jest to sprzeczne z naturą, już nie mówiąc o tym jakie rysy w psychice dziecka wyrządzają.

Jedno mnie jeszcze ciekawi. Gdzie się podziały te faszystowskie śmiecie, których tak wiele było na marszu niepodległości ? Nasuwa się tylko jeden wniosek...

WIDZISZ TY TYLKO PISZESZ, a "faszysta" taki jak ja wychodzi na ulicę. Co roku chodzę na kontrdemonstrację przeciw pedałom i proszę nie ośmieszaj się tymi idiotycznymi zdjęciami jak dziecko neo.
@evildead wiesz jaki plus miał twój idol? Zarażał HIVem innych pedałów

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
pi73rmaster 2012-04-05, 18:13
@Jaedong: gdzie na marszu miałeś faszystów? No chyba, że mówisz o pedałach, bo właśnie oni są faszystami na chwilę obecną.
Zgłoś
evildead 2012-04-05, 18:25
@mjolnir po pierwsze to nie jest mój idol po 2. poczytaj sobie o faszystach a nie pierdolisz kocopoły udając mądrego, a i jeszcze jedno powątpiewam, że chodzisz na jakieś marsze baranie
Zgłoś
timmy77 2012-04-05, 18:26
@mjolnir
A czy przygłupie na historii spałeś, czy masz wyjebane na to, że Ci faszyści i naziści przodków mordowali?
Jeden z drugim siebie warci...
Hmm sorry, w podstawówce z tego co sprawdzałem nie ma w programie historii polski, a w gimnazjum ją pewnie w drugiej klasie wprowadzają dopiero...

Let's rock'n'roll
Zgłoś
kaiel 2012-04-05, 18:40
kolega myślał pewnie o Antifie ...hehe tez jakies pedały

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Drakhesh 2012-04-05, 19:23 3
Powiem szczerze - jestem gejem, ale za każdym razem gdy widzę kolejną paradę równości tudzież kolejnego bojownika o prawa homo, zwyczajnie mnie cholera bierze. Przez takich właśnie ludzi, zwykli homoseksualiści, którzy po prostu są z osoba tej samej płci i się z tym w żaden sposób nie obnoszą obrywają najgorzej. Bo się potem kojarzy nas wyłącznie ze stereotypowym pedziem z z makijażem i piórkami w tyłku. I tak w zasadzie jest z każdą grupą społeczną - homoseksualistami, ludźmi religijnymi, nacjonalistami etc. W każdej takiej grupie znajdą się ludzie, którzy zachowując się jak zwykli idioci tworzą złą reputację całej reszcie.

Miłościwie panujący Król Cygański, Lord protektor Sosnowca i przyległych włości.
Zgłoś
Pener 2012-04-05, 19:24
Drakhesh napisał/a:

Powiem szczerze - jestem gejem

zaraz ktoś tu napisze komentarz
Zgłoś
mjolnir 2012-04-05, 21:53
timmy77 napisał/a:

@mjolnir
A czy przygłupie na historii spałeś, czy masz wyjebane na to, że Ci faszyści i naziści przodków mordowali?
Jeden z drugim siebie warci...
Hmm sorry, w podstawówce z tego co sprawdzałem nie ma w programie historii polski, a w gimnazjum ją pewnie w drugiej klasie wprowadzają dopiero...

Czytaj ze zrozumieniem baranie "faszysta"

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
vajron 2012-04-06, 23:30
timmy77, Jakoś mi się nie zdarza spotykać liżących się pedałów ale wątpie, żeby z tego powodu jakieś dziecko miało dostać traumy. Prędzej by dostało widząc 5 skinów kopiących jakiegoś cherlawego pedałka...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów