📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przy "gahdze" poszczałem się ze śmiechu widząc Jaoka dławiącego szyderczy śmiech w twarz tego pedała w dywanie, a przy "laserowej stulejce" to już nie miałem czym szczać ze śmiechu, więc zacząłem srać.
hahaha GAJDZĘ panem
Hah świetni są, nie widziałem bardziej pozytywnie pojebanych ludzi Najbardziej rozwalająca końcowa scena z tymi trzema studentami napinaczami
ogólnie, śmiesznie, nie powiem, że nie, ale na chuj te płacze, że są chujowi to ja nie wiem + jak ktoś wyżej widać ze pan z 2:00 jest stałym bywalcem sadola
o honkong był w 3.40
Mój kolega jak takich widzi to zawsze mówi tylko "Hitler ich za mało palił"
mają styl chłopaki. wyśmiewają rzeczy, ktorych myślałem ,że sie nie da wysmiaći to z takim sarkazmem,ze jest to wręcz smutne . Oby tego więcej:D
Eliot Imperio napisał/a:
Ty byś im na pewno wpierdol spuścił że omfg prawda? Dlatego właśnie też jesteś stulejarzem : D
A czemu by nie, jesteś aż taką pizdą, że ktoś pluje ci prosto w ryja a ty udajesz, że wszystko wporządku?
Nie ma co całkowicie dyskredytować takich ruchów. Większa liczba żłobków czy prawo do aborcji w skrajnych przypadkach jest światłą ideą. Niestety większość przychodzi bo jest fajnie, coś się krzyczy ale nikt nie wie o co chodzi. Podobnie ze strajkami Solidarności. Nikt nie czai o co chodzi. Należy wziąć podręcznik do ekonomii, przeczytać i odpowiedziec na pytanie: Co można zrobić? Najlepiej pie**olić, że jest źle nie mając pojęcia o niczym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów