📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
brx napisał/a:
coraz nizszy poziom maja panowie z pyty...
Coraz nizszy poziom to ma Twoja pyta. Z jajem, z dystansem. Idz sobie ogladaj "Fakty" na TVN dalej. "Laserowa stuleja" Czlowiek Gej
Już wiem kto kręcił te filmy ze spuszczaniem się w miejscach publicznych.
smieszy sie slowo "stuleja" ?
Ja pierdole, nie podoba Ci się to nie oglądaj. Po to jest Radio Maryja i TVN żeby każdy oglądał to co lubi.
"-bardzo się cieszę że pan się do tego masturbuje
- ja się do tego nie masturbuje ja masturbuje się do pani "
- ja się do tego nie masturbuje ja masturbuje się do pani "
2 minuta... kwintesencja sadola
Ja pierdole, nie podoba Ci się to nie oglądaj. Po to jest Radio Maryja i TVN żeby każdy oglądał to co lubi.
Ty mi misu nie mow co mam ogladac...
Bardzo dobra pyta, a te zlewaczałe feministki pogoniłbym do roboty. Szkoda, ze panowie tak mało pokazali z bijatyki jaką zorganizowała prawicowym feministkom męska-pizdowata antifa i inne lewackie kołtuny.
Baby do garów, te prawicowe też Żeby nie było...
BTW... Warszawa bez pedałów... HULAJNOGA!!!!
Baby do garów, te prawicowe też Żeby nie było...
BTW... Warszawa bez pedałów... HULAJNOGA!!!!
brx napisał/a:
coraz nizszy poziom maja panowie z pyty...
brx napisał/a:
mysle ze jak jestes juz po zajeciach szkolnych to powinnes odrobic lekcje a dyskusje pozostawic starszym...
smieszy sie slowo "stuleja" ?
brx napisał/a:
Ty mi misu nie mow co mam ogladac...
---------------------------------------------------------------------
Drogi @brx zakładam, że to skrót od słowa "brick", bo prezentujesz dosyć ciężkie, ceglane podejście .
Nie piekl się, nie odgryzaj innym, tylko jak dorosły chłopczyk, jakim się mienisz miej dystans, wyluzuj i zrozum, że Pyta.pl to trolling, mają podstawowe założenie: irytować i naśmiewać się z ludzi. Poziom!? Jedyny jaki u nich jest istotny to poziom wyprowadzenia z równowagi trolowanych ludzi.
Pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów