“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George OrwellZauwazyłęm że hejterzy na sadolu w wiekszości nie podaja prawdziwych dat urodzenia stich i sipsy tylko potwierdzaja tą zasadę. Tak sie zastanawiam co jest tego przyczyną, czyżby wewnetrzna obawa przed tym, że ktos w jakis zajebisty sposób odkryje po dacie urodzenia kim tak naprawdę są i gdzie mieszkają poczym przyjdzie do nich i najebie garsci w te nastoletnie ryje? Mam nadzieje ze nie bo to by było żałosne i zarazem smutne
1. Sypsy, nie sipsy
2.
WIELKI BIAŁY NAPISZauwazyłęm że hejterzy na sadolu w wiekszości nie podaja prawdziwych dat urodzenia stich i sipsy tylko potwierdzaja tą zasadę. Tak sie zastanawiam co jest tego przyczyną, czyżby wewnetrzna obawa przed tym, że ktos w jakis zajebisty sposób odkryje po dacie urodzenia kim tak naprawdę są i gdzie mieszkają poczym przyjdzie do nich i najebie garsci w te nastoletnie ryje? Mam nadzieje ze nie bo to by było żałosne i zarazem smutne
bo gdyby wpisali prawdziwą datę to by na harda nie mogli wejść... a wiesz, wiek już ten że, powoli teoretycznie zaczynają się interesować dziewczynami to i kawałek cycka by chcieli zobaczyć.
Tak więc krótko mówiąc Jebać ich!
nie polecam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów