Kibice krzyczą "JEBAĆ PZPN" podczas przemówienia papieża
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a to przypadkiem nie fejk
Kuurwa, jak Wy w ogóle mogliście pomyśleć, że to jest prawdziwy filmik?
dzieci,kurwa dzieci...
Ale co jak co nawet zabawnie to wygląda
Ale co jak co nawet zabawnie to wygląda
PS. (Gimbazo oszczędź czas i nie zaglądaj w mój profil. Nie mam żadnego własnego tematu)
nie powiem, że jakiś super filmik, ale to sadistic, tu mają być popeirdolone rzeczy, jak komuś się nie podoba to ma zawsze kwejka
i jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje: nagle kurwa się okazuje że tu sami gorliwi katolicy siedzą?
i jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje: nagle kurwa się okazuje że tu sami gorliwi katolicy siedzą?
Pewnie dostane warna ale chuj. Co do kurwy nędzy robią admini? Są ślepi czy to gówno im się podoba? Rozumiem że to sadol itd ale chyba jeszcze są jakieś granice.
To że jakiś materiał ma ileśtam piw to znaczy że jest dobry i może sobie leżeć na głównej? Chyba od tego jesteście żeby wywalać syf który zaśmieca ten portal, a coś takiego jak to jest poniżej jakiegokolwiek poziomu przyzwoitości. W ogóle co ten filmik ma sobą prezentować? Że ktoś umie ładnie podkładać dźwięk?
Panie i panowie litości, zawsze szanowałem administrację tutaj ale teraz odwalacie fuchę. Temat jak ten nie powinien tutaj istnieć
To że jakiś materiał ma ileśtam piw to znaczy że jest dobry i może sobie leżeć na głównej? Chyba od tego jesteście żeby wywalać syf który zaśmieca ten portal, a coś takiego jak to jest poniżej jakiegokolwiek poziomu przyzwoitości. W ogóle co ten filmik ma sobą prezentować? Że ktoś umie ładnie podkładać dźwięk?
Panie i panowie litości, zawsze szanowałem administrację tutaj ale teraz odwalacie fuchę. Temat jak ten nie powinien tutaj istnieć
kozackie aleluja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów