Kibice krzyczą "JEBAĆ PZPN" podczas przemówienia papieża
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gorsze niż rak jąder.
Żenada Panie i Panowie...
@jaxx_xd dlatego jebac sadisticka ... ostatnio dodalem temat o rzeznikach z azji ktory rozprawiali zaby ... post zostal skosowany a ja po konfrontacji z p@n_k@c czy ja temu pajacowi stwierdzil ze na sadisticku nie chce widziec zabijania zwierzad + dostalem banika na 24h . Dodam ze owe 2 filmiki o zabijaniu zab sa dostepne na youtubie ... Sadol to juz nie sadol to gimbaza pelna para wystarczy zobaczyc co wchodzi na glowna a co zostaje w poczekalni. PS z gory dziekuje administracji za skasowanie tego kometarza jak rownierz banik...
Cytat:
stwierdzil ze na sadisticku nie chce widziec zabijania zwierzad
ło kurwa
ps. niechcący dałem pivvo, pardon.
@up
raczej na ścianę i zaczął by rzucać w to kamieniami
raczej na ścianę i zaczął by rzucać w to kamieniami
kokofon napisał/a:
@jaxx_xd dlatego jebac sadisticka ... ostatnio dodalem temat o rzeznikach z azji ktory rozprawiali zaby ... post zostal skosowany a ja po konfrontacji z p@n_k@c czy ja temu pajacowi stwierdzil ze na sadisticku nie chce widziec zabijania zwierzad + dostalem banika na 24h . Dodam ze owe 2 filmiki o zabijaniu zab sa dostepne na youtubie ... Sadol to juz nie sadol to gimbaza pelna para wystarczy zobaczyc co wchodzi na glowna a co zostaje w poczekalni. PS z gory dziekuje administracji za skasowanie tego kometarza jak rownierz banik...
Trolujecie tego posta, a co w nim nie jest prawdą?
Chujnia pełną gębą w chwili obecnej. Tyle można rzec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów