📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekałem aż nagłośnienie spadnie : |
ja pierniczę, koleś mieszka w niezłej szopie aż dziw, że konstrukcja się nie zawaliła od tych basów
Czy ta muzyka jest nielegalna że panowie występują w kominiarkach, czy po prostu idą na robotę? A tak poważnie dobre goofno ten Qlimax, wiocha jak hooj, aż mordy zakryli i to na polu....
Muzyka jak kazda inna ... "specyficzna " i ma swoich zwolennikow. Pewnie wszystkim krytyką tej muzyki bardziej spodobalo by sie jakby w tle lecialo " ona tanczy dla mnie ". Piwko leci
Odjebałbym takiemu skurwysynowi ręce i nogi siekierą, a potem puściłbym z dymem z nim w środku jego pierdoloną chałupę! Gdyby był moim sąsiadem.
Stec_91 napisał/a:
Track (tylko kurwa nie piosenka błagam) to:
TECHNOBOY & ACTIVATOR - 'Steam Train'
Tak byłem w zeszłym roku na qlimax-ie w Arnhem i sobie chwale
I don't care.
MrSpook napisał/a:
Odjebałbym takiemu skurwysynowi ręce i nogi siekierą, a potem puściłbym z dymem z nim w środku jego pierdoloną chałupę! Gdyby był moim sąsiadem.
Gówno byś zrobił.
Jedyne co to poszedłbyś do nich i grzecznie zapytał się czy mogą być ciszej bo nie możesz się skupić na kiblu.
Filmik ogólnie gówniany, ale nie mnie to oceniać... oj, za późno.
Szczerze myślałem , że te kolumny jeb*ą albo koleś wyjeb*e się przez okno, ale nie przez dwie i pół minuty oglądałem dyndającego się ministranta w oknie ... żal
haha. W 2004 za małolata miałem dobry sprzęt estradowy, co prawda nie najnowsza technika, ale technics z początków lat 90 dał radę nagłośnić dobrą halę. Miałem zajebistego sąsiada, który napierdalał mi w drzwi, kiedy słuchałem nuty, próbował wyłączać korki etc. Więc pewnego dnia, z dwoma ziomkami włazem na dach wtaszczyliśmy jedną kolumnę estradową, zapieliśmy i kable puściliśmy z dachu do okna i zapiąłem do sprzętu. Druga kolumna wstawiona w okno, skierowana na sąsiedni blok kochanego sąsiada. Nie minęło 60 sekund, jack do kompa i głośników zahuczało donośnie na całą dzielnicę warczące "Kllllllaaaaaaaaaaaajmaaaaaaaxxxxxxx" i jak pierdolnęło pierwszym basem bo wszystkie gołębie spierdoliły a w autach na dole zaczęły migać swiatła alarmów, bo słychać ich raczej nie było już
Żeby było śmieszniej, to zostawiłem tak i poszedłem przejść się po dzielni żeby sprawdzić zasięg, w 100 m od bloku nadal nakurwiało jak na dobrym Qlimaxie Jak wróciłem pod blok to kilka zastępów straży miejskiej nakurwiało mi już na klapę To jest troll level expert
Żeby było śmieszniej, to zostawiłem tak i poszedłem przejść się po dzielni żeby sprawdzić zasięg, w 100 m od bloku nadal nakurwiało jak na dobrym Qlimaxie Jak wróciłem pod blok to kilka zastępów straży miejskiej nakurwiało mi już na klapę To jest troll level expert
Jak ktoś ma sąsiadów co się wpierdalają we wszystko i non stop filują co się u was dzieje to polecam taką muzykoterapię.
Sąsiad wychodzi z domu i press play. Czasem od rana do 22 napierdala muza. Chowa się do domu muza stop. W ten sposób uczy się żeby siedzieć w domu i oglądać TVN.
Wieczorem halogen z czujnikiem ruchu i jak ciekawość męczy to włącza się światełko i nie ma siedzenia na ganku i podsłuchiwania o czym się nawija.
Kocham dojazd psychiczny donosicieli osiedlowych.
Sąsiad wychodzi z domu i press play. Czasem od rana do 22 napierdala muza. Chowa się do domu muza stop. W ten sposób uczy się żeby siedzieć w domu i oglądać TVN.
Wieczorem halogen z czujnikiem ruchu i jak ciekawość męczy to włącza się światełko i nie ma siedzenia na ganku i podsłuchiwania o czym się nawija.
Kocham dojazd psychiczny donosicieli osiedlowych.
Oj czekam do listopada na kolejną edycje bo w 2012 urwało mi łeb koło samej dupy na Qlimaxie
Wiedzę że pierdolicie głupoty...
A set który leci w tle to Headhunter - 17 częśc, a czego to wie ten kto wie
HARDSTYLE 4 LIFE
A set który leci w tle to Headhunter - 17 częśc, a czego to wie ten kto wie
HARDSTYLE 4 LIFE
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów