Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdzące skurwysyny.
Prawidłowo, mam nadzieję że kark skręcony.
Pierdzące skurwysyny.
jak ktoś jest skurwysynem to nim jest, niezależnie czy ma quada, motur, rower, bmw, audi czy wali z kapcia...
a to sport jak każdy inny motorowy czyli wymagający pod wieloma względami (przygotowanie fizyczne, finanse, organizacja, czas itp. itd. ...)
więc nie życz drugiemu, co Tobie nie miłe...
sport to coś innego niż próba zapierdalania chińską, pierdzącą ośką za kilka tysiaków, żeby chłopom pole zorać lub wkurwiać w weekend całe osiedle od rana
jak ktoś jest skurwysynem to nim jest, niezależnie czy ma quada, motur, rower, bmw, audi czy wali z kapcia...
a to sport jak każdy inny motorowy czyli wymagający pod wieloma względami (przygotowanie fizyczne, finanse, organizacja, czas itp. itd. ...)
sport to coś innego niż próba zapierdalania chińską, pierdzącą ośką za kilka tysiaków, żeby chłopom pole zorać lub wkurwiać w weekend całe osiedle od rana
Zamknij dupę.
Pierdu pierdu. Las nie jest po to by hołota tam na pierdziawkach zapierdalała. Od tego są tory wyścigowe i crosy. Organizatorom tych harców powunno się skopać dupy, tak samo jak "zawodnikom" i kibicom. Jebane bydło.
Pierdu pierdu. Las nie jest po to by hołota tam na pierdziawkach zapierdalała. Od tego są tory wyścigowe i crosy. Organizatorom tych harców powunno się skopać dupy, tak samo jak "zawodnikom" i kibicom. Jebane bydło.
Wyjdz z piwnicy pojebie!
Zamknij dupę.
czytaj ze zrozumieniem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów