📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
"...Po mieście w Warszawie" Dziękuję za uświadomienie, że Wawa to mjasto! :x
Po mieście w Warszawie... coś tu nie gra... przecież to wieś
nieodpowiedzialny skurwysyn stwarzający niebezpieczeństwo dla innych, ale przyjemnie się ogląda
Co to kurwa jest, skuter? Jak nie ma porządnego motocykla do zapierdalania, to niech nie umieszcza tego w necie.
Na czerwonym to i rowerem przejadę, jak będzie mi się chciało.
Na czerwonym to i rowerem przejadę, jak będzie mi się chciało.
@kietong
a prawda jest pewnie taka, że ani rowera, ani motocyka, ani dziewczyny nie masz, jesteś zwykłym internetowym trollem
a prawda jest pewnie taka, że ani rowera, ani motocyka, ani dziewczyny nie masz, jesteś zwykłym internetowym trollem
a koleś widać lubi robić pokazówki tam gdzie przystanek, albo grupka ludzi, albo wyprzedzając autobus, to zawsze jeden niżej i na koło
Widze ze motocyklisci znowu sobie wyrabiaja zdanie. Motor fajna rzecz nieraz chce sie przycisnac ale niech to chociaz bedzie na pozor bezpieczne . pozdro czekam na gimuatack
i na chuj te naklejki "Patrz kierowco w lusterka, motocykle są wszędzie"?
Dobra, spojrzę w te lusterko, z tyłu zobaczę motocykl z 50-100m za mną, pomyślę: "daleko za mną, zmieniam pas", a tam chujosław zapieprza 200km/h jak ograniczenie do 80, a ja mu zajeżdżam drogę. I się dziwić potem, że tyle wypadków przez debila na motocyklu...
Nie żebym narzekał na wszystkich motocyklistów, bo są tacy co jeżdżą z głową i nie raz takim zjeżdżałem z drogi trochę, aby mogli mnie wyprzedzić, ale wkurwiają te typy co się popisują, wciskają na chama, albo jadą niebezpiecznie blisko. A takim właśnie życzę aby Pan z harda o nicku: werty41 z działu Hard, zrobił z jesień średniowiecza.
Dobra, spojrzę w te lusterko, z tyłu zobaczę motocykl z 50-100m za mną, pomyślę: "daleko za mną, zmieniam pas", a tam chujosław zapieprza 200km/h jak ograniczenie do 80, a ja mu zajeżdżam drogę. I się dziwić potem, że tyle wypadków przez debila na motocyklu...
Nie żebym narzekał na wszystkich motocyklistów, bo są tacy co jeżdżą z głową i nie raz takim zjeżdżałem z drogi trochę, aby mogli mnie wyprzedzić, ale wkurwiają te typy co się popisują, wciskają na chama, albo jadą niebezpiecznie blisko. A takim właśnie życzę aby Pan z harda o nicku: werty41 z działu Hard, zrobił z jesień średniowiecza.
Jest na najlepszej drodze do samoeliminacji... Miejmy nadzieję, że na samoeliminacji się skończy.
Juz mi go szkoda
Patrzac jak ludzie mysla na drodze to zabije sie chlopak nawet nie ze swojej winy predzej czy pozniej.
A jadac 200+ i smigajac od pawej do lewej to nawet ci co ogarniaja jak zmieniaja pas nie patrza we wszystkie lusterka i nie patrza czy przypadkiem jakis debil za nimi gdzies nie zapierdala.
Szczescie w nieszczesciu ktos przynajmniej dostanie nerke
Patrzac jak ludzie mysla na drodze to zabije sie chlopak nawet nie ze swojej winy predzej czy pozniej.
A jadac 200+ i smigajac od pawej do lewej to nawet ci co ogarniaja jak zmieniaja pas nie patrza we wszystkie lusterka i nie patrza czy przypadkiem jakis debil za nimi gdzies nie zapierdala.
Szczescie w nieszczesciu ktos przynajmniej dostanie nerke
19danio90 napisał/a:
r1 to piekna bestia ale na polskie drogi sie nienadaje
w takim razie nie jeździłeś R1
Ślicznie jeździ jak na bezmózga. W pierwszy ciepły weekend roku (ten który minął) widziałem z 5 takich "mistrzów" z zeszłorocznymi oponami, bez powymienianych napędów i z poczuciem, że umiem wszystko. Dziewięciu "orłów" w poniedziałek po weekendzie nie odbiło karty w fabryce więc selekcja trwa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów