📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kietong napisał/a:
Co to kurwa jest, skuter? Jak nie ma porządnego motocykla do zapierdalania, to niech nie umieszcza tego w necie.
Na czerwonym to i rowerem przejadę, jak będzie mi się chciało.
kurwa ale gej z ciebie, R1 - jeden z najszybszych motocykli świata.
Patrzcie w lusterka!
Może zdążycie je złożyć nim jakiś gamoń Wam je upierdoli
Może zdążycie je złożyć nim jakiś gamoń Wam je upierdoli
Powaleni, nie szkoda mi takich, niech giną, ale niech giną nie ciągnąc za sobą ludzi.
Przy prędkości 200 na godzinę i zakręcie jaki tam był pokazany wygląda to z punktu kierowcy samochodu:
patrzy w lusterko
nikogo nie ma
wrzuca kierunkowskaz
patrzy jeszcze raz w lusterko dalej nikogo nie ma
zjeżdża na pas i jebs motocykl w niego
A jak przeżyje to tłumaczenie, przecież jechałem pasem a on mi sie wpiedolił
Szkoda mi takich ludzi jak ten gostek.
Przy prędkości 200 na godzinę i zakręcie jaki tam był pokazany wygląda to z punktu kierowcy samochodu:
patrzy w lusterko
nikogo nie ma
wrzuca kierunkowskaz
patrzy jeszcze raz w lusterko dalej nikogo nie ma
zjeżdża na pas i jebs motocykl w niego
A jak przeżyje to tłumaczenie, przecież jechałem pasem a on mi sie wpiedolił
Szkoda mi takich ludzi jak ten gostek.
jebac wariat,
A ja tam widziałem nawet 270 Poza tym nie przesadzajcie. Co prawda jest to dość niebezpieczne, ale czy o jeździe jakimkolwiek środkiem transportu można mówić że jest bezpieczna? Co prawda miał tam ponad dwieście, ale auta na 3 pasmowej jezdni też na pewno mają grubo ponad stówkę, więc zakładając, że kierowcy osobówek będą jeździć prawidłowo tj. włączać kierunkowskaz itp. to nie jest tak łatwo o wypadek. Ja tam na ścigaczu nigdy nie jeździłem, ale jakby się we mnie wbił bo zrobiłem jakiś nieprzewidywalny manewr to trudno by mi było mieć do niego pretensję o to. Z tego co się naoglądałem to kierowcy robią dużo gorsze rzeczy, choć nie można nie zwrócić uwagi, że jest ich nieporównywalnie więcej.
lololololl napisał/a:
w takim razie nie jeździłeś R1
masz racje niejezdzilem r1 niestac mnie na taki motocykl ,ale uwazam ze tak szalec po polskich dziurawych drogach motocyklem o pojemnisci litra i moca ponad 100koni to maly krok do trumny
Wiekszosc tych komentarzy to poczatek konca sadistic.pl
Ja jezdze po miescie okolo 200km/h a chuja, nie zgadzam sie na wykorzystanie moich wnetrznosci,. Pozdrawiam dobrych chrzescijan
Miki6830 napisał/a:
Po mieście w warszawie ? Jest też na wsi w warszawie ?
Jeśli wiki mówi prawdę
To jest to wielce prawdopodobne (:
8:05 do 8:15 za takie zachowanie przekreślam gościa, film i takich kierowców
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów