Akcja dzieje się w Polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piękna sprawa !!! Aż po czułem te moc xD
Co do filmiku, zajebiste sprzęty mają chłopaki, fajnie że u nas też robią takie potworki
Już nie mogę się doczekać tego golfa na hardzie, dobry tuning będzie.
a widziałeś kiedykolwiek golfa R32?? chyba jednak nie
to co masz na filmie to 2,8 V6
daleko mu do R32
to co masz na filmie to 2,8 V6
daleko mu do R32
up@ A ty to dopiero jesteś fachowiec.. gti kurwa... wpisz sobie golf proturbo i pooglądaj...
up@ nie pierdol głupot bo picasso1974 ma rację oprócz tego że to nie V6 tylko VR6
a akcja dzieje się na obwodnicy Siedlec
a akcja dzieje się na obwodnicy Siedlec
A ten golf to chyba łebka ze stoku ladzkiego. Ale nie jestem pewien. Swoją drogą jak by temu zafasolić tylny napęd to była by baja.
Ja pierdole czytam komentarze to sie zal robi, to jest golf r32 (najmocniejsza wersja golfa 4 jaka byla) naped na 4 kola + do tego dosc spora turbina. Wystarczy w google wpisac r32 proturbo.
osobiście nie chciałbym golfa i tak i tak jeżeli chodzi o 3 i 4 wersję, po prostu nie podoba mi się w ogóle, ale nie powiem odejście ma i moc ma
E30 , krajowa 2 , obwodnica siedlec
tylko że r32 miały 3.2 L pojemności znawcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów