📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dam piwo za dobre auta , nie dam piwa za Niemców , dam piwo za krakse !
he he samochód bezpieczeństwa w F1 to chyba Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing
a tu stary FORD MONDEO!!!
i gdzie to piwo ?
to nie jest samochód bezpieczeństwa
to jest jakaś obsługa toru...
to jest jakaś obsługa toru...
teraz zlukałem drugi raz i wydaje mi się jakby tym mondeo miał tego zjebanego holować?
Jak ci tak zależy to ja ci dam, za tego czerwonego mondziaka. Widać, że wiedzą co niezawodne
Cytat:
he he samochód bezpieczeństwa w F1 to chyba Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing
Samochod bezpieczenstwa ma byc slabszy od samochodow w wyscigu to raz.
Druga sprawa jest taka ,że na filmie masz audi (takim znawcą nie jestem aby powiedzieć po wyglądzie przedniej maski z takiej odległości jakie ale jakaś 4ka. Na rs4 nie wygląda więc obstawiam ,że to s4)
szacun - myślałęm że to uczestnik
To mondeo, wzrok masz słaby?
Ma na pewno bystrzejszy wzrok od Ciebie...
"Druga sprawa jest taka ,że na filmie masz audi (takim znawcą nie jestem aby powiedzieć po wyglądzie przedniej maski z takiej odległości jakie ale jakaś 4ka. Na rs4 nie wygląda więc obstawiam ,że to s4) "
Proszę Cię kup sobie okulary albo lornetkę! Widziałeś w życiu RS4?
Proszę Cię kup sobie okulary albo lornetkę! Widziałeś w życiu RS4?
@Velture
Wielki znawco piszesz pierdoły. Gdzie to jest napisane, że ma być słabszy? Wyciągasz sobie jakieś idiotyzmy z kapelusza i wychodzisz na głupka.
Przykładowo GP2 ma moc porównywalną SLS AMG, który robi tam jako SC. Po drugie - jak można pomylić Mondeo z jakimkolwiek Audi. Zupełnie inne grille. Ale oczywiście, trzeba się spiąć, bo wiesz lepiej.
Wielki znawco piszesz pierdoły. Gdzie to jest napisane, że ma być słabszy? Wyciągasz sobie jakieś idiotyzmy z kapelusza i wychodzisz na głupka.
Przykładowo GP2 ma moc porównywalną SLS AMG, który robi tam jako SC. Po drugie - jak można pomylić Mondeo z jakimkolwiek Audi. Zupełnie inne grille. Ale oczywiście, trzeba się spiąć, bo wiesz lepiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów