📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
paragon0 napisał/a:
Beka jak on tymi patyczkami macha xD Jakby chodził na siłkę to by taki agresywny nie był
Próbujesz się dowartościować ?
dżonyłojlker napisał/a:
A tam kurwa, marudzicie. Mi się podobało
Oddaj córkę do adopcji i idź się leczyć.
Rownouprawnił ją, brawa dla tego Pana
encoder178 napisał/a:
Mówię z doświadczenia Siłka potrafi dać cel w życiu, polecam
Typowa Azja - wszyscy mają wyrąbane.
A w tle druga pizda z plecakiem!
Widać, że spierdolony psychol po ostatnim kopniaku spanikował. Spalić kurwę i tyle.
Ale pizda z tego kamerującego. Zamiast podejść bliżej jak co niektórzy, to za słupem się schował i nagrywa. Ma ktoś ujęcia od tych co nagrywają z bliska, bo filmik arcyfajny.
encoder178 napisał/a:
Wszyscy na sadolu są po to by się dowartościować, bo niby po co oglądasz filmy z głupimi wypadkami, albo z bicia murzynów, a potem czytasz komentarze wyzywające bohaterów akcji?
Veni_Vidi napisał/a:
Tak to już z tymi męskimi pizdami jest, szczekają na odległość, pobiją babę ale do faceta nigdy nie wyskoczą żeby nie dostać wpierdol.
Podobno od bicia bab kutasy odpadają.
Przypomnij nam wszystkim, sadolowy napinaczu, ilu już facetów pobiłeś i jak bardzo od tego ci urósł kutas. Pożyjesz trochę chłopcze to zrozumiesz, że baba czasem zasługuje na hita w mordę. A ostatnią rzeczą, za którą warto nadstawiać kark, jest obca baba bita przez obcego faceta.
dżonyłojlker napisał/a:
A tam kurwa, marudzicie. Mi się podobało
Bo zamiast mózgu masz kał czarnego inżyniera z Somalii, ha tfu
Ona liczyła na darmowe żarcie, a on na darmowy sparing. Oboje dostali to czego chcieli. Gdzie jest problem?
chwedo napisał/a:
Bo zamiast mózgu masz kał czarnego inżyniera z Somalii, ha tfu
Dżiny to stary alkoholik co się nie leczy. Ma dziury w mózgu od wódki.
A wy macie pewność, że to baba??? Na sadolu???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów