📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Po takim kopniaku i uderzeniu tyłem głowy w beton, to jest duża szansa dla tej kobity na trupa lub warzywniaka w łóżku lub na wózku.
Nie wiemy co babsztyl odjebał, ale znając temperament kitajskich pizdencjuszy to wiele im nie trzeba do katowania bab i dziecioków.
Jednym słowem Chuj z niego.
Nie wiemy co babsztyl odjebał, ale znając temperament kitajskich pizdencjuszy to wiele im nie trzeba do katowania bab i dziecioków.
Jednym słowem Chuj z niego.
paragon0 napisał/a:
Mówię z doświadczenia Siłka potrafi dać cel w życiu, polecam
To słabe masz cele w życiu ,takie nie potrzebujące myślenia
Na końcu:
-ej żartowałem. Nie udawaj. Kocham cie
-Ernest Hemingway
-ej żartowałem. Nie udawaj. Kocham cie
A reszta pizd patrzy i nie reaguje tylko nagrywa.
Większość ludzkości nadaje się do utylizacji
chwedo napisał/a:
Bo zamiast mózgu masz kał czarnego inżyniera z Somalii, ha tfu
Tylko nie z Somalii, wypraszam sobie. Wy feminiści i reszta lewackich oszołomów, wymyśliliście sobie, że kobiety nie można nawet kwiatkiem, a pan kitajec pokazuje, że pierdoli te konwenanse i robi porządek.
Może uznali, że facet da sobie z nią sam radę, stąd brak reakcji.
Zresztą, nie można takiej kobiety odciągnąć na bok, bo przecież nie wyraziła zgody na to, żeby ją dotknąć. Jest silna i niezależna, na pewno da sobie radę bez niczyjej (w szczególności, tfutfu, męskiej) pomocy. Wszyscy faceci be, wszystkie kobiety cacy.
Pierwsza randka nie poszła im najlepiej. Na drugiej może będzie już lepiej.
Zainwestował w żarcie, a ta mu, że nie porucha. No i jak tu się nie wkurwić🤷🏻♂️
Guidenmorg napisał/a:
Wszyscy na sadolu są po to by się dowartościować, bo niby po co oglądasz filmy z głupimi wypadkami, albo z bicia murzynów, a potem czytasz komentarze wyzywające bohaterów akcji?
Ja tu przychodzę po to, aby otrzeźwieć i przypomnieć sobie jak wygląda szara rzeczywistość i, aby przypominać sobie czemu nienawidzę brudasów i tęczowego pedalstwa
No i po chuj zaczynała? Baby się nigdy nie nauczą szacunku i pokory.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów