Są dwie opcje, albo ten niger jest inteligentny jak inni inteligenci którzy to bojkotują albo ci inteligentni są inteligentni jak ten niger. Chociaż ja zawsze wątpiłęm że niger może być inteligentny.
Mam taka teorię, że za zachowania społeczne czarnych odpowiedzialny jest nienormalny system panujący w USA, który zachęca do nie podejmowania pracy przez rozdawanie socjalu mniejszościom w przeszłości uciskanych, wykorzystywanych - czarni do tego nic nie mają, i każda rasa czy grupa społeczna, traktowana w ten sposób zdegenerowała by się. System ten wprowadzili biali, i to nie czarni, żółci, czerwoni czy fioletowi odpowiedzialni są za upadek cywilizacji zachodniej, a biali właśnie. W związku z tym mam pytanie - czyż to nie biała rasa jest tą mniej inteligentną, dającą sobą pomiatać teoretycznie słabszym w każdej dziedzinie? Przecież jak sie poczyta najnowsze informacje o tym, jak sami sobie strzelamy w skroń codziennie, to aż dech zapiera - jesteśmy w masie, debilami, czas se z tego zdać w końcu sprawę. kurwa jego jebana mać.
Mam taka teorię, że za zachowania społeczne czarnych odpowiedzialny jest nienormalny system panujący w USA, który zachęca do nie podejmowania pracy przez rozdawanie socjalu mniejszościom
Czytaj idiotom, czyli wypisz, wymaluj jak u nas.
Czyli wypisz, wymaluj jak w prawie całej europie.
Mam taka teorię, że za zachowania społeczne czarnych odpowiedzialny jest nienormalny system panujący w USA, który zachęca do nie podejmowania pracy przez rozdawanie socjalu mniejszościom w przeszłości uciskanych, wykorzystywanych - czarni do tego nic nie mają, i każda rasa czy grupa społeczna, traktowana w ten sposób zdegenerowała by się.
Pełna zgoda. Coś jak obecne rozdawnictwo w Polsce.
Pełna zgoda. Coś jak obecne rozdawnictwo w Polsce.
Dokładnie. Tyle że zamiast czarnuchów mamy: patusów, meneli, nierobów i emerytów.
a cycki w reklamie to idiotyzm? a kula w łeb to idiotyzm? nie. to są narzędzia, które doskonałe wykorzystują naturę ludzką do konkretnych celów. sprowadzanie tego do idiotyzmu to prawdziwy idiotyzm
Mam taka teorię, że za zachowania społeczne czarnych odpowiedzialny jest nienormalny system panujący w USA, który zachęca do nie podejmowania pracy przez rozdawanie socjalu mniejszościom w przeszłości uciskanych, wykorzystywanych - czarni do tego nic nie mają, i każda rasa czy grupa społeczna, traktowana w ten sposób zdegenerowała by się. System ten wprowadzili biali, i to nie czarni, żółci, czerwoni czy fioletowi odpowiedzialni są za upadek cywilizacji zachodniej, a biali właśnie. W związku z tym mam pytanie - czyż to nie biała rasa jest tą mniej inteligentną, dającą sobą pomiatać teoretycznie słabszym w każdej dziedzinie? Przecież jak sie poczyta najnowsze informacje o tym, jak sami sobie strzelamy w skroń codziennie, to aż dech zapiera - jesteśmy w masie, debilami, czas se z tego zdać w końcu sprawę. kurwa jego jebana mać.
a żydzi są biali, czy nie? pierwsze wnioski twojego komentarza są właściwe, ale potem sam sobie zaprzeczasz tym argumentem o białych. musisz jeszcze popracować nad swoją teorią i stosowaniem prostej logiki
Dokładnie. Tyle że zamiast czarnuchów mamy: patusów, meneli, nierobów i emerytów.
No to pomyśl, że jeszcze masz do tego czarnuchów i jebbb jesteś we Francji.
Rak mózgu. Ciężka choroba.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów