18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
DużyKutas 2023-04-08, 12:50 5
Są dwie opcje, albo ten niger jest inteligentny jak inni inteligenci którzy to bojkotują albo ci inteligentni są inteligentni jak ten niger. Chociaż ja zawsze wątpiłęm że niger może być inteligentny.
Zgłoś
Manolito666 2023-04-08, 13:30 31
I tutaj właśnie odczuwam klasyczny dysonans poznawczy Inteligentny murzyn. Klasyczny oksymoron.
Zgłoś
alojz 2023-04-08, 13:53 10
DużyKutas napisał/a:

Są dwie opcje, albo ten niger jest inteligentny jak inni inteligenci którzy to bojkotują albo ci inteligentni są inteligentni jak ten niger. Chociaż ja zawsze wątpiłęm że niger może być inteligentny.

Mam taka teorię, że za zachowania społeczne czarnych odpowiedzialny jest nienormalny system panujący w USA, który zachęca do nie podejmowania pracy przez rozdawanie socjalu mniejszościom w przeszłości uciskanych, wykorzystywanych - czarni do tego nic nie mają, i każda rasa czy grupa społeczna, traktowana w ten sposób zdegenerowała by się. System ten wprowadzili biali, i to nie czarni, żółci, czerwoni czy fioletowi odpowiedzialni są za upadek cywilizacji zachodniej, a biali właśnie. W związku z tym mam pytanie - czyż to nie biała rasa jest tą mniej inteligentną, dającą sobą pomiatać teoretycznie słabszym w każdej dziedzinie? Przecież jak sie poczyta najnowsze informacje o tym, jak sami sobie strzelamy w skroń codziennie, to aż dech zapiera - jesteśmy w masie, debilami, czas se z tego zdać w końcu sprawę. kurwa jego jebana mać.
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-04-08, 13:59 1
alojz napisał/a:

Mam taka teorię, że za zachowania społeczne czarnych odpowiedzialny jest nienormalny system panujący w USA, który zachęca do nie podejmowania pracy przez rozdawanie socjalu mniejszościom

Czytaj idiotom, czyli wypisz, wymaluj jak u nas.
Zgłoś
Kriski 2023-04-08, 14:31 2
Zulu-Gula napisał/a:

Czyli wypisz, wymaluj jak w prawie całej europie.
Zgłoś
szinigami 2023-04-08, 14:45 9
Brawa dla negroida
Zgłoś
t................0 2023-04-08, 15:01 3
alojz napisał/a:

Mam taka teorię, że za zachowania społeczne czarnych odpowiedzialny jest nienormalny system panujący w USA, który zachęca do nie podejmowania pracy przez rozdawanie socjalu mniejszościom w przeszłości uciskanych, wykorzystywanych - czarni do tego nic nie mają, i każda rasa czy grupa społeczna, traktowana w ten sposób zdegenerowała by się.

Pełna zgoda. Coś jak obecne rozdawnictwo w Polsce.
Zgłoś
alucard321 2023-04-08, 15:21
mwaski napisał/a:

Pełna zgoda. Coś jak obecne rozdawnictwo w Polsce.

Dokładnie. Tyle że zamiast czarnuchów mamy: patusów, meneli, nierobów i emerytów.
Zgłoś
Folur 2023-04-08, 15:25 3
Murzyn debil.
Zgłoś
User66 2023-04-08, 16:01 1
"Bro" = "jestem jednostrzalowcem lgbt"
Zgłoś
Halrnan 2023-04-08, 16:21
Zulu-Gula napisał/a:

a cycki w reklamie to idiotyzm? a kula w łeb to idiotyzm? nie. to są narzędzia, które doskonałe wykorzystują naturę ludzką do konkretnych celów. sprowadzanie tego do idiotyzmu to prawdziwy idiotyzm

alojz napisał/a:

Mam taka teorię, że za zachowania społeczne czarnych odpowiedzialny jest nienormalny system panujący w USA, który zachęca do nie podejmowania pracy przez rozdawanie socjalu mniejszościom w przeszłości uciskanych, wykorzystywanych - czarni do tego nic nie mają, i każda rasa czy grupa społeczna, traktowana w ten sposób zdegenerowała by się. System ten wprowadzili biali, i to nie czarni, żółci, czerwoni czy fioletowi odpowiedzialni są za upadek cywilizacji zachodniej, a biali właśnie. W związku z tym mam pytanie - czyż to nie biała rasa jest tą mniej inteligentną, dającą sobą pomiatać teoretycznie słabszym w każdej dziedzinie? Przecież jak sie poczyta najnowsze informacje o tym, jak sami sobie strzelamy w skroń codziennie, to aż dech zapiera - jesteśmy w masie, debilami, czas se z tego zdać w końcu sprawę. kurwa jego jebana mać.

a żydzi są biali, czy nie? pierwsze wnioski twojego komentarza są właściwe, ale potem sam sobie zaprzeczasz tym argumentem o białych. musisz jeszcze popracować nad swoją teorią i stosowaniem prostej logiki
Zgłoś
BambiPMT 2023-04-08, 16:29
alucard321 napisał/a:

Dokładnie. Tyle że zamiast czarnuchów mamy: patusów, meneli, nierobów i emerytów.

No to pomyśl, że jeszcze masz do tego czarnuchów i jebbb jesteś we Francji.
Zgłoś
Wiewór 2023-04-08, 16:34
Tak sobie właśnie wyobrażam openstreet Maps jak w sklepie zobaczy tencze.
Rak mózgu. Ciężka choroba.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
juderaus 2023-04-08, 16:58
Bambo Da Business Rambo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów