📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to już zaczyna być nudne. Ale za pojechanie po księdzu pedofilu piwko dam zawsze.
@hardstajleczek
Fajny avatar
Żartowałem,jebać cracovie maczetami!
Fajny avatar
Żartowałem,jebać cracovie maczetami!
co nudne! o tych niewinnych skurwysynach trzeba gadać i działać a nie wszystko pod dywanik.
Chyba że Twój stary to ksiądz to przepraszam
Zwiedzam dzisiaj internet i co chwilę wpadam na jakieś nagonki na księży pedofili.
Michalik ty skurwysynie.
Michalik ty skurwysynie.
@up
I bardzo dobrze jestem katolikiem ale tego robactwa klerów trzeba tępić.
I bardzo dobrze jestem katolikiem ale tego robactwa klerów trzeba tępić.
Flacha za avatar!
Jebać nożowników z Izraela.
Tak uprzedzając komentarze oburzonych katolików... Ostatnio zacząłem zastanawiać się dlaczego żarty i nagonka na księży pedofilów ich tak boli? Wierzycie w księdza, kościół czy boga? (celowo wszystko z małej) Skoro Bóg jest wszechmocny, wszechwiedzący i wszechmiłosierny (a propos tych 3 cech była fajna logiczna, krótka rozprawka) to na chuj się przejmować jakimiś ''przedstawicielami'' wiary. To wam powinno zależeć, żeby im kutasy odstrzeliwać, a później głowy, a wy ich bronicie. Tu logiki nie widzę.
Tak wiem, teraz też jest modny kontrargument, że więcej jest pedałów pedofilów, aniżeli księży pedofilów. Co nie znaczy, że sprawę można zajebać pod dywan, bo pedałów pedofilów, też trzeba klasyfikować jako pedofilów i zamykać w więzieniach do końca życia i tory pod pendolino niech nakurwiają od Gdańska do Neapolu.
Tak uprzedzając komentarze oburzonych katolików... Ostatnio zacząłem zastanawiać się dlaczego żarty i nagonka na księży pedofilów ich tak boli? Wierzycie w księdza, kościół czy boga? (celowo wszystko z małej) Skoro Bóg jest wszechmocny, wszechwiedzący i wszechmiłosierny (a propos tych 3 cech była fajna logiczna, krótka rozprawka) to na chuj się przejmować jakimiś ''przedstawicielami'' wiary. To wam powinno zależeć, żeby im kutasy odstrzeliwać, a później głowy, a wy ich bronicie. Tu logiki nie widzę.
Tak wiem, teraz też jest modny kontrargument, że więcej jest pedałów pedofilów, aniżeli księży pedofilów. Co nie znaczy, że sprawę można zajebać pod dywan, bo pedałów pedofilów, też trzeba klasyfikować jako pedofilów i zamykać w więzieniach do końca życia i tory pod pendolino niech nakurwiają od Gdańska do Neapolu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów