18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Radość po polsku
hulej95 • 2021-08-08, 17:17
Prawdziwie polski wyraz zachwytu, radości, smutku, zdenerwowania, zaskoczenia i czego sobie zażyczycie!

Zgłoś
Quassar 2021-08-08, 18:56 5
~Beny napisał/a:

Porównaj sobie to co usunęłam z tym, co napisałeś drugim razem i domyślisz się gdzie jest to nawiązanie do polityki.

No fakt zapomniałem dopisać 500+ choć ludzie tutaj też piszą często o 500+ gdy jakieś dziecko ginie w wypadku i tak dalej i mają po 100 piw za komentarz tak czy siak dalej to nie nawiązuje do polityki personalnej danej osobistości z sejmu...

Nawet głównych tematów jest nie licho z dopiskiem 500+ nawet można po tagach szukać a tego jest od zajebania... nagle sie obudziłeś

Pewnie ci coś nie podchodzi i szukasz tylko pretekstu by mi warna wywalić i tyle.
Tak że daj se siana... i przestań szukać tam problemów gdzie ich nie ma...

Druga sprawa skoro już poruszasz tematy to chciałem sie ciebie zapytać czemu wypadku tamtego z autobusem sam wiesz którego wykasowaliście
Tak jak wszystkie wypadki zostają wstawione na sadola bez cenzury ku uciesze ludzi jak to sadistic w swojej okazałości.
Tak jak ten jedne wywalacie i blokujecie ludziom konta za wstawianie i wspominanie o tym... na wykop gadacie że lewacki a sami sie obsraliście przy pierwszej okazji.
Co smuty pan w mundurze do was napisał czy co ?
Zgłoś
~Beny 2021-08-08, 19:09 3
Quassar napisał/a:

No fakt zapomniałem dopisać 500+ choć ludzie tutaj też piszą często o 500+ gdy jakieś dziecko ginie w wypadku i tak dalej i mają po 100 piw za komentarz tak czy siak dalej to nie nawiązuje do polityki personalnej danej osobistości z sejmu...
Nawet głównych tematów jest nie licho z dopiskiem 500+ nawet można po tagach szukać a tego jest od zajebania... nagle sie obudziłeś
Pewnie ci coś nie podchodzi i szukasz tylko pretekstu by mi warna wywalić i tyle.
Tak że daj se siana... i przestań szukać tam problemów gdzie ich nie ma...
Druga sprawa skoro już poruszasz tematy to chciałem sie ciebie zapytać czemu wypadku tamtego z autobusem sam wiesz którego wykasowaliście
Tak jak wszystkie wypadki zostają wstawione na sadola bez cenzury ku uciesze ludzi jak to sadistic w swojej okazałości.
Tak jak ten jedne wywalacie i blokujecie ludziom konta za wstawianie i wspominanie o tym... na wykop gadacie że lewacki a sami sie obsraliście przy pierwszej okazji.
Co smuty pan w mundurze do was napisał czy co ?

Nie rozumiesz różnicy. Co innego jak temat z góry nawiązuje do 500+ i ludzie komentują w tym tonie, a co innego, kiedy na filmie jest sportsmenka, która nijak ma się do ww świadczenia.

Warna wystawiam jak mam powód, więc wsadź sobie w buty tą swoją teorię.

Co do tematu z autobusem, to była informacja, że temat został usunięty z powodu dużego zainteresowania ze strony organów ścigania. Czy Ci ta informacja wystarczy, tego nie wiem. Napisałam co wiem i więcej nic nie dodam.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Quassar 2021-08-08, 19:22 2
Same komentarze też są od dawna i nigdy z tym problemu nie mam bladego pojęcia co ci odjebało że akurat teraz sie tego uczepiłaś loswoej ospby jak masz menopauzę, okres czy z czym tam sobie nie radzisz i szukasz odreagowania to nie tędy droga... kolejny powód aby ukazać że równo uprawnienie to bzdura swoje problemu zostaw w domu....

I tym kończę dyskusje bo nie mam zamiaru zaśmiecać bloga kłótniami idź i strzel sobie focha a nie nadużywać uprawnień by sobie ulżyć./ poprawić humorek.

To jest SADISTIC i jak już coś chcesz robić to zacznij kasować te gówniane tematy o charakterze tiktoka...
Zgłoś
~Beny 2021-08-08, 19:28 2
Quassar napisał/a:

Same komentarze też są od dawna i nigdy z tym problemu nie mam bladego pojęcia co ci odjebało że akurat teraz sie tego uczepiłaś loswoej ospby jak masz menopauzę, okres czy z czym tam sobie nie radzisz i szukasz odreagowania to nie tędy droga... kolejny powód aby ukazać że równo uprawnienie to bzdura swoje problemu zostaw w domu....
I tym kończę dyskusje bo nie mam zamiaru zaśmiecać bloga kłótniami idź i strzel sobie focha a nie nadużywać uprawnień by sobie ulżyć./ poprawić humorek.
To jest SADISTIC

Masz rację, lepiej skończmy, bo zamiast chwilę pomyśleć i odnieść się do tego co napisałam, to wyskakujesz z typową gadką o menopauzie, okresie, równouprawnieniu i fochach

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
mar077 2021-08-08, 19:43 1
Jak się wabi ten szon?
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2021-08-08, 19:44 4
Jak się jedzie na olimpiadę to wypadałoby zabrać ze sobą cycki
Zgłoś
Quassar 2021-08-08, 19:50
przewodnik_elektryczny napisał/a:

Jak się jedzie na olimpiadę to wypadałoby zabrać ze sobą cycki

A gdzie większość właśnie atleczek ma mały biust. Takie gazelki
Zgłoś
njminime 2021-08-08, 19:55 5
porczmanki napisał/a:

Niektórzy żydzi potrafią być większymi polskimi patriotami, niż niektórzy niby prawdziwi Polacy.

Saszka wstawaj zesrales sie
Zgłoś
pyjo84 2021-08-08, 20:14 1
A Ona nie ma cycków?
Zgłoś
Folur 2021-08-08, 20:16 1
po polaczkowsku raczej.
Zgłoś
darka19944 2021-08-08, 20:44
Gdzie ona ma cycki?
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-08-08, 21:08 2
Niestety, przez nasze nowoczesne pseudo elity intelektualne które do dyskusji publicznej wprowadziły hasła "wypierdalać" i "jebać pis" to właśnie takie kwiatki będą wychodzić.

PS Takk, bo powinna mieć zajebiście wielkie cycory, wtedy na bank wykręciła by lepszy czas z takim balastem i obiciążeniem.
Zgłoś
Payan 2021-08-08, 21:11 1
Sadol potrzebował takiego video ostatnio. Kurwa.
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-08-08, 21:13
CzerstWybut napisał/a:

Ale pierdolisz bezsensu.

Tak wiem, na sadola tylko prosty przekaz.

njminime napisał/a:

Saszka wstawaj zesrales sie

Skoro nie rozumiesz, to poproś kogoś mądrzejszego od siebie (z tym nie powinno być problemu), niech ci wytłumaczy co napisałem.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Dhubleiddd 2021-08-08, 21:36
Jedno słowo a tak wiele znaczeń...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów