Porównaj sobie to co usunęłam z tym, co napisałeś drugim razem i domyślisz się gdzie jest to nawiązanie do polityki.
No fakt zapomniałem dopisać 500+ choć ludzie tutaj też piszą często o 500+ gdy jakieś dziecko ginie w wypadku i tak dalej i mają po 100 piw za komentarz tak czy siak dalej to nie nawiązuje do polityki personalnej danej osobistości z sejmu...
Nawet głównych tematów jest nie licho z dopiskiem 500+ nawet można po tagach szukać a tego jest od zajebania... nagle sie obudziłeś
Pewnie ci coś nie podchodzi i szukasz tylko pretekstu by mi warna wywalić i tyle.
Tak że daj se siana... i przestań szukać tam problemów gdzie ich nie ma...
Druga sprawa skoro już poruszasz tematy to chciałem sie ciebie zapytać czemu wypadku tamtego z autobusem sam wiesz którego wykasowaliście
Tak jak wszystkie wypadki zostają wstawione na sadola bez cenzury ku uciesze ludzi jak to sadistic w swojej okazałości.
Tak jak ten jedne wywalacie i blokujecie ludziom konta za wstawianie i wspominanie o tym... na wykop gadacie że lewacki a sami sie obsraliście przy pierwszej okazji.
Co smuty pan w mundurze do was napisał czy co ?
No fakt zapomniałem dopisać 500+ choć ludzie tutaj też piszą często o 500+ gdy jakieś dziecko ginie w wypadku i tak dalej i mają po 100 piw za komentarz tak czy siak dalej to nie nawiązuje do polityki personalnej danej osobistości z sejmu...
Nawet głównych tematów jest nie licho z dopiskiem 500+ nawet można po tagach szukać a tego jest od zajebania... nagle sie obudziłeś
Pewnie ci coś nie podchodzi i szukasz tylko pretekstu by mi warna wywalić i tyle.
Tak że daj se siana... i przestań szukać tam problemów gdzie ich nie ma...
Druga sprawa skoro już poruszasz tematy to chciałem sie ciebie zapytać czemu wypadku tamtego z autobusem sam wiesz którego wykasowaliście
Tak jak wszystkie wypadki zostają wstawione na sadola bez cenzury ku uciesze ludzi jak to sadistic w swojej okazałości.
Tak jak ten jedne wywalacie i blokujecie ludziom konta za wstawianie i wspominanie o tym... na wykop gadacie że lewacki a sami sie obsraliście przy pierwszej okazji.
Co smuty pan w mundurze do was napisał czy co ?
Nie rozumiesz różnicy. Co innego jak temat z góry nawiązuje do 500+ i ludzie komentują w tym tonie, a co innego, kiedy na filmie jest sportsmenka, która nijak ma się do ww świadczenia.
Warna wystawiam jak mam powód, więc wsadź sobie w buty tą swoją teorię.
Co do tematu z autobusem, to była informacja, że temat został usunięty z powodu dużego zainteresowania ze strony organów ścigania. Czy Ci ta informacja wystarczy, tego nie wiem. Napisałam co wiem i więcej nic nie dodam.
I tym kończę dyskusje bo nie mam zamiaru zaśmiecać bloga kłótniami idź i strzel sobie focha a nie nadużywać uprawnień by sobie ulżyć./ poprawić humorek.
To jest SADISTIC i jak już coś chcesz robić to zacznij kasować te gówniane tematy o charakterze tiktoka...
Same komentarze też są od dawna i nigdy z tym problemu nie mam bladego pojęcia co ci odjebało że akurat teraz sie tego uczepiłaś loswoej ospby jak masz menopauzę, okres czy z czym tam sobie nie radzisz i szukasz odreagowania to nie tędy droga... kolejny powód aby ukazać że równo uprawnienie to bzdura swoje problemu zostaw w domu....
I tym kończę dyskusje bo nie mam zamiaru zaśmiecać bloga kłótniami idź i strzel sobie focha a nie nadużywać uprawnień by sobie ulżyć./ poprawić humorek.
To jest SADISTIC
Masz rację, lepiej skończmy, bo zamiast chwilę pomyśleć i odnieść się do tego co napisałam, to wyskakujesz z typową gadką o menopauzie, okresie, równouprawnieniu i fochach
Jak się jedzie na olimpiadę to wypadałoby zabrać ze sobą cycki
A gdzie większość właśnie atleczek ma mały biust. Takie gazelki
Niektórzy żydzi potrafią być większymi polskimi patriotami, niż niektórzy niby prawdziwi Polacy.
Saszka wstawaj zesrales sie
PS Takk, bo powinna mieć zajebiście wielkie cycory, wtedy na bank wykręciła by lepszy czas z takim balastem i obiciążeniem.
Ale pierdolisz bezsensu.
Tak wiem, na sadola tylko prosty przekaz.
Saszka wstawaj zesrales sie
Skoro nie rozumiesz, to poproś kogoś mądrzejszego od siebie (z tym nie powinno być problemu), niech ci wytłumaczy co napisałem.