Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niektórzy żydzi potrafią być większymi polskimi patriotami, niż niektórzy niby prawdziwi Polacy.
Ale pierdolisz bezsensu.
Tak że proszę nie wychodzić kompetencjami po za własny regulamin albo odpowiedni uzupełnić.
Tak że pisze jeszcze raz komentarz.
Od kiedy to Pato-dresiarka biega w olimpiadzie. Czyżby była tak wytrenowana po przez spierdalaniem przed policją i mopsem ..
Niektórzy żydzi potrafią być większymi polskimi patriotami, niż niektórzy niby prawdziwi Polacy.
W szczególności żydowskie fundacje walczące o zwrot mienia przedwojennego
Dlaczego mój komentarz został usunięty od kiedy komentarz dotyczący Policji czy MOPSU jest polityczny? politykę to masz w sejmie.
Tak że proszę nie wychodzić kompetencjami po za własny regulamin albo odpowiedni uzupełnić.
Od kiedy to Pato-dresiarka biega w olimpiadzie. Czyżby była tak wytrenowana po przez spierdalaniem przed policją i mopsem ..
A gdzie Ty tu patologię widzisz, bo kurwa powiedziała?
W szczególności żydowskie fundacje walczące o zwrot mienia przedwojennego
Nie, w szczególności współcześni polscy żydzi patrioci, jak stary i młody Wildstein , młody Śpiewak, młody Tyrmand wszyscy oni stanowczo potępiają próby zwrotu mienia bezspadkowego , i popierają ustawę która ma temu zapobiegać . W przeciwieństwie do takiej Konfy która nie potrafi się okreslić w takiej oczywistej sprawie i jest raczej piątą kolumną Putina niż prawdziwym obozem patriotycznym. O reszcie polityków, tzw opozycji , czyli byłej władzy oderwanej od koryta nie wspomnę, bo wiadomo co.
Nie, w szczególności współcześni polscy żydzi patrioci, jak stary i młody Wildstein , młody Śpiewak, młody Tyrmand wszyscy oni stanowczo potępiają próby zwrotu mienia bezspadkowego , i popierają ustawę która ma temu zapobiegać . W przeciwieństwie do takiej Konfy która nie potrafi się okreslić w takiej oczywistej sprawie i jest raczej piątą kolumną Putina niż prawdziwym obozem patriotycznym. O reszcie polityków, tzw opozycji , czyli byłej władzy oderwanej od koryta nie wspomnę, bo wiadomo co.
Ostrzeżenie przed wypranym łbem. Miejsce pisuarów jest w dole z wapnem. Jak i reszty tego politycznego gówna.
Dlaczego mój komentarz został usunięty od kiedy komentarz dotyczący Policji czy MOPSU jest polityczny? politykę to masz w sejmie.
Porównaj sobie to co usunęłam z tym, co napisałeś drugim razem i domyślisz się gdzie jest to nawiązanie do polityki.
Dobre, no naprawdę zabawne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów