18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Znany artysta ukazuje allacha i jego żony na dość niecodziennym ale jakże pięknym obrazie. Życzę miłego podziwiania tego zacnego dzieła sztuki

Zgłoś
Psychosocial1989 2017-10-15, 1:18 2
Tylko czekać na materiał z harda z jego udziałem. Jak się koledzy z religii pokoju dowiedzą na pewno się ucieszą

life is brutal and full of zasadzkas
Zgłoś
BenderXXX 2017-10-15, 2:07 50
@up

Fajnych masz kolegów.

Rasizm jest OK.
Zgłoś
~Velture 2017-10-15, 8:33 3
Zasadniczo typek właśnie wydał na siebie wyrok.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
wilkoala 2017-10-15, 9:15 2
A to przypadkiem nie jeden z twórców south parku? Matt stone albo Trey Parker
Zgłoś
Fork 2017-10-15, 9:18 35
Zamiast napisac jakis pozytywny komentarz czy postawic typkowi piwko za ten spokoj z jakim mowi... Lepiej zlowrozyc ze wydaj na siebie wyrok itd... a ja nie sadze, setki ludzi mowi o islamie i mohamedzie ze pedofil itd a jakos maja sie swietnie, to ze wy trzesiecie dupskami nie znaczy ze wszyscy musza. Zalezy tez skad jest...
Zgłoś
e................s 2017-10-15, 9:31 4
szacun dla gościa, który nie boi się mówić publicznie o tym co wszyscy wiemy
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-15, 9:37 1
Velture napisał/a:

Zasadniczo typek właśnie wydał na siebie wyrok.

Islamska prawicowa hołota też wydała na siebie wyrok, przecież wiele czasu nie minie nim prawicowy, konserwatywny islam zostanie umieszczony obok pół-prawackiego i pół-lewackiego nazizmu oraz lewackiego komunizmu jako ideologie objęte zakazem propagowania
Zgłoś
~Velture 2017-10-15, 9:52 1
wilkoala napisał/a:

A to przypadkiem nie jeden z twórców south parku? Matt stone albo Trey Parker

Chyba żartujesz.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Apolityczny 2017-10-15, 10:04 2
Fejk, sześcioletnie dzieci nie mają obowiązku zakrywać ciała. Może Aisza była kozą, miałoby to wtedy sens, bo 6 letnia koza to już starawa koza...

Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Zgłoś
ellsworth 2017-10-15, 10:37 1
Popatrzcie na jego rękę w trakcie "malowania" ruchy bardziej jakby konia walił a nie pędzlem operował. Fake jak chuj.
Zgłoś
ePeeL 2017-10-15, 10:49
Trzeba mu założyć konto na sadolu. Nadałby się idealnie.
Zgłoś
Marty79 2017-10-15, 11:56 1
A gdzie kozy?..??
Zgłoś
Uechtacz 2017-10-15, 15:19
Wujek Uechtacz objaśnia: ta wyśmienita satyra nawiązuje do popularnego w USA cyklu "The Joy of Painting with Bob Ross"
youtu.be/UQ-RTZCOQn0
Zgłoś
DużyKutas 2017-10-15, 18:02 5
Araby wytną Niemców, My Arabów. Dwie sprawy załatwione za jednym zamachem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów