📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tą ładowarką miał załadować pajetów i ich oddać do utylizacji jak widać na wywrotce już tam ma parunastu załadowanych ale pajety szybkie bestie i tak łatwo załadować się nie dają ..
Już tłumaczę :
Miasto postanowiło usunąć gówno z ulic... Ale "ludność" powiedziała stanowcze nie.
Miasto postanowiło usunąć gówno z ulic... Ale "ludność" powiedziała stanowcze nie.
Podobno mieli rury pod kanalizację kopać.
Tam to powinno zostac wszystko zburzone
Chodzi o egzekucję zakazu parkowania. Tam egzekucja wykroczeń wygląda trochę inaczej. Na przykład normą jest że policjant w biały dzień kogoś pałuje np. za .... i tu miałem wpisać jakieś wykroczenie ale ten kraj to nagromadzenie wszystkich możliwych wykroczeń jakie my znamy, więc sam nie wiem. W każdym razie nie bawią się mandaty i sądy.
oglądając to przypomniało mi się jak kiedyś w pięknej ameryce stanów USA jeden gosciu opancerzył buldożer i tam miasteczko demolował. szacun
De ja vu kurwa, widziałem to ze dwa dni temu tutaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów