Obecnie mamy samochody, które potrafią automatycznie zaparkować. Tymczasem Rosjanie już 40 lat temu mieli Ziły, które potrafiły pokonać bagno, nawet bez kierowcy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ces napisał/a:
A czy to nie jest Kraz?
W oryginalnym tytule jest podane, że to Ził 131. Ja osobiście się na tym nie znam
Nic niezwykłego, jakby tak wrzucił bieg i wysiadł z auta to też samo pojedzie.
Chyba że ktoś ma Mallardo 650 Evo, pięta wbita w asfalt a fura nie jedzie.
Ufff..już myślałem, że owczarek wskoczy i pojedzie dalej ale widzę, że ruscy tego jeszcze nie opanowali.
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Nic niezwykłego, jakby tak wrzucił bieg i wysiadł z auta to też samo pojedzie.
jesteś bystry od razu widać,że jesteś z miasta...
Szarik! Do wozu!
mrlewy napisał/a:
Tymczasem Rosjanie już 40 lat temu mieli Ziły,
Chuj z tym, najlepsze jest to ze Rosjanie juz 40 lat temu mieli kamery w nagrywajace obraz w calkiem dobrej jakosci
When u get it hehe
Ził, dla Kraza taka droga to jak dla polaków niemieckie autostrady
zamiast przeprawić się przez to "suchą stopą" to on obok po błocie zapierdala
o to chyba pod stolycom od strony słomczyna ,a przynajmniej podobne koleiny
u nas takie prowadnice dla aut ciężarowych na asfaltowych drogach robią
Tam był Szarik !!!!!!!
Cytat:
owczarek wskoczy i pojedzie dalej ale widzę, że ruscy tego jeszcze nie opanowali
nie, on po prostu jeszcze nie ma prawka
Eee, a gdzie to bagno?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów