📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i? Jakim trzeba być porytym grzybem, żeby pizgać w ludzi kamieniami tylko dlatego, że są inni. Sadystyczne? A za kij. Śmieszne? Ni w cholerę. Żałość mnie ogarnia na widok takich kretynów.
Widzę, że kryptopedały zaczynają bronić swoich towarzyszy
obskakują ten autokar jak jebane stado pawianów... z pięści i z kopa w autobus mhmmmm a później na sadolu - ale sobie rękę rozjebałem itd... żal... "to ludzie ludziom zgotowali ten los"
Agrox - jakim idiotą trzeba byc by przyrównywac homoseksualistow do zoofilow czy pedofili?
Od dawna masz objawy?
Od dawna masz objawy?
@wortor Zarówno homoseksualiści jak i zoofile oraz pedofile są takimi samymi zboczeńcami i tak samo powinni być traktowani.Należy ich odizolować od normalnych ludzi i leczyć.
kurwa, przecież to wy zachowujecie się jak rozgniewani 14latkowie więc zamknąć ryje
3/4 osób piszących tu komentarze wpierdolił bym do tego samego doła z tymi pedałami i zobaczył czy tacy cwani jesteście a potem podpalił
3/4 osób piszących tu komentarze wpierdolił bym do tego samego doła z tymi pedałami i zobaczył czy tacy cwani jesteście a potem podpalił
Rozumiem spuszczać wpierdol ciotom, ale dlaczego niszczą autobusy, które niekoniecznie należą do nich, a mogły być zwyczajnie wynajęte od normalnych ludzi, którzy niekoniecznie musieli wiedzieć kogo wiozą.
W sumie dobry pomysl ! W nastepnym roku mozna sie zebrac na marszach tych ich calych... Kibice juz ich poganiali - akcje i takie byly. To teraz czas na obrone Polski przez SADOLI !
Piękny widok.
Piwo!
Piwo!
taa... zróbcie tak w Polsce to zwalą całą winę na bojówki neonazistowskie i prawicowe, żeby umocnić Tuska na tronie...
edit: zapomniałem oczywiście o dodaniu nowych swobód lub przywilejów dla pedałów, bo wiadomo że im bardziej ktoś jest szykanowany tym więcej trzeba mu ich dać.
edit: zapomniałem oczywiście o dodaniu nowych swobód lub przywilejów dla pedałów, bo wiadomo że im bardziej ktoś jest szykanowany tym więcej trzeba mu ich dać.
A ja tylko żałuję, że nikogo z biegających po ulicy żaden samochód nie przejechał... Wtedy to byłby materiał A tak to tylko zwykła debilna demolka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów