Pan w zielonym punto byl za bardzo pewny siebie, do tego te odzywki , jak dla mnie kutas powinien wiedziec, co wolno, a czego nie. W koncu, przez niego mogl ktos nie dojechac do domu calo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dzisiaj ok 22 na tvn turbo masz chyba 2 odcinki, a na necie jest tylko kilka, wiec polegasz tylko na sobie.
Nie no, ale co jak co, jak ktoś kulturalnie przyjmuje mandat nawet za wariactwa na drodze to wporzo, ale jak taki cwel pyskuje, to policjant powinien być złośliwy i dowcipnie zwinąć go na zeznania do komendy. Przecież to możnaby podciągnąć pod stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym
Koledzy będą pełni podziwu 11 pkt...szacun na dzielni. 1000zł...ułeee co tam. Typowy młody kiep Ktoś go kiedyś "kopnie".
Bogatemu się poszczęściło To punto to z serwisu, gdzie maclaren miał porysowany lakier. Dla mnie 1000 to pół miesiąca o chlebie i wodzie, a tan się cieszy. Pewnie skroi babcie i "przedłuży sobie rękę". Ciesze się, że żyję w małym mieście, bo z takimi ludźmi w otoczeniu bym nie wytrzymał.
Co do tego czy go ktoś kiedyś kopnie. Pewnie nie taki kretyn dożyje starości spłodzi dzieci, które będą szczekały dupami i na samym końcu pochowają go na cmentarzu za państwową kasę bo swoją przepije.
Co do tego czy go ktoś kiedyś kopnie. Pewnie nie taki kretyn dożyje starości spłodzi dzieci, które będą szczekały dupami i na samym końcu pochowają go na cmentarzu za państwową kasę bo swoją przepije.
Potem lądują na drzewach, słupach itp. i bardzo dobrze. Bo takich nie szkoda, o jedno zagrożenie mniej na ulicy.
I jeszcze taki ciul próbuje wmawiać, że dobrze jeździ.
Tyle że policja też nie jest cacy. Mają obowiązek zatrzymać kolesia po pierwszym zarejestrowanym wykroczeniu, a nie czekac aż mu się wykroczenia zsumują.
Jadą za nim dlatego że w środku jest paru chłopa i nie wiedzą czy sobie poradzą
Ja pare dni temu dostalem mandat 300zł 8pkt za 91km/h w zabudowanym, i nie pyskowałem bo moja wina jest bezsprzeczna
A jeden z policjantów ma głos tego blondyna z Ani Mru Mru!
Ja pare dni temu dostalem mandat 300zł 8pkt za 91km/h w zabudowanym, i nie pyskowałem bo moja wina jest bezsprzeczna
A jeden z policjantów ma głos tego blondyna z Ani Mru Mru!
Ja dostałem 3 lata temu zdjęcie...116 na 70, przenośny fotoradar w krzakach postawiony 200 metrów za stacjonarnym, to nie było fair... I dziwi mnie jeszcze fakt, że na komendzie powiedzieli "w sumie to nie widać kto dokładnie jechał" więc delikatnie doradzili wziąc na ojca.. 100zł taniej
"A jeden z policjantów ma głos tego blondyna z Ani Mru Mru!"
TAK! Starszy brat, tez o tym myslałem
TAK! Starszy brat, tez o tym myslałem
Gdyby byl taki "bogaty" to nie jezdzlby kilkunastoletnim puntem.... Jak dla mnie chcial sie popisac przed debilnymi kumplami i kamera
@up Aikenlól
to żadna rodzina...
A pierdzicie że buraki jezdżą w BMW a tutaj taka niespodzianka...
to żadna rodzina...
A pierdzicie że buraki jezdżą w BMW a tutaj taka niespodzianka...
dobrze, że ich na narko-papierek nie wzieli...nie lubie policji, urzedników i kasjerek w almie-śmierdzą rutyną na kilometr...z drugiej jednak strony kto złapie pijaka, czy innego pierdolca za kierownicą jak nie policja...ehh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów