18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Rajdowiec w zielonym punto
Lumpy • 2012-08-06, 21:28
Pan w zielonym punto byl za bardzo pewny siebie, do tego te odzywki , jak dla mnie kutas powinien wiedziec, co wolno, a czego nie. W koncu, przez niego mogl ktos nie dojechac do domu calo.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
rockface123 2012-08-06, 21:49 57
typowy burak z warszawy.

jak możesz wrzucaj więcej takich wstawek ;p
Zgłoś
Lumpy 2012-08-06, 21:52
Dzisiaj ok 22 na tvn turbo masz chyba 2 odcinki, a na necie jest tylko kilka, wiec polegasz tylko na sobie.
Zgłoś
K................n 2012-08-06, 21:56
Nie no, ale co jak co, jak ktoś kulturalnie przyjmuje mandat nawet za wariactwa na drodze to wporzo, ale jak taki cwel pyskuje, to policjant powinien być złośliwy i dowcipnie zwinąć go na zeznania do komendy. Przecież to możnaby podciągnąć pod stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym
Zgłoś
takija 2012-08-06, 22:14 5
Koledzy będą pełni podziwu 11 pkt...szacun na dzielni. 1000zł...ułeee co tam. Typowy młody kiep Ktoś go kiedyś "kopnie".
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-08-06, 23:11 4
Bogatemu się poszczęściło To punto to z serwisu, gdzie maclaren miał porysowany lakier. Dla mnie 1000 to pół miesiąca o chlebie i wodzie, a tan się cieszy. Pewnie skroi babcie i "przedłuży sobie rękę". Ciesze się, że żyję w małym mieście, bo z takimi ludźmi w otoczeniu bym nie wytrzymał.

Co do tego czy go ktoś kiedyś kopnie. Pewnie nie taki kretyn dożyje starości spłodzi dzieci, które będą szczekały dupami i na samym końcu pochowają go na cmentarzu za państwową kasę bo swoją przepije.
Zgłoś
adamov 2012-08-06, 23:15 2
Potem lądują na drzewach, słupach itp. i bardzo dobrze. Bo takich nie szkoda, o jedno zagrożenie mniej na ulicy.
Zgłoś
E................n 2012-08-06, 23:21 1
I jeszcze taki ciul próbuje wmawiać, że dobrze jeździ.
Zgłoś
c................1 2012-08-06, 23:42 15
Tyle że policja też nie jest cacy. Mają obowiązek zatrzymać kolesia po pierwszym zarejestrowanym wykroczeniu, a nie czekac aż mu się wykroczenia zsumują.
Zgłoś
pkh 2012-08-07, 0:11 3
Jadą za nim dlatego że w środku jest paru chłopa i nie wiedzą czy sobie poradzą

Ja pare dni temu dostalem mandat 300zł 8pkt za 91km/h w zabudowanym, i nie pyskowałem bo moja wina jest bezsprzeczna

A jeden z policjantów ma głos tego blondyna z Ani Mru Mru!
Zgłoś
c................1 2012-08-07, 0:57
Ja dostałem 3 lata temu zdjęcie...116 na 70, przenośny fotoradar w krzakach postawiony 200 metrów za stacjonarnym, to nie było fair... I dziwi mnie jeszcze fakt, że na komendzie powiedzieli "w sumie to nie widać kto dokładnie jechał" więc delikatnie doradzili wziąc na ojca.. 100zł taniej
Zgłoś
Aikenlól 2012-08-07, 1:45
"A jeden z policjantów ma głos tego blondyna z Ani Mru Mru!"

TAK! Starszy brat, tez o tym myslałem
Zgłoś
juki 2012-08-07, 1:48
Gdyby byl taki "bogaty" to nie jezdzlby kilkunastoletnim puntem.... Jak dla mnie chcial sie popisac przed debilnymi kumplami i kamera
Zgłoś
BrekiBMW 2012-08-07, 1:56
@up Aikenlól

to żadna rodzina...

A pierdzicie że buraki jezdżą w BMW a tutaj taka niespodzianka...
Zgłoś
P................k 2012-08-07, 1:57
dobrze, że ich na narko-papierek nie wzieli...nie lubie policji, urzedników i kasjerek w almie-śmierdzą rutyną na kilometr...z drugiej jednak strony kto złapie pijaka, czy innego pierdolca za kierownicą jak nie policja...ehh
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem