18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Rak
Hampelek • 2013-01-20, 19:26
Dziś w Faktch na TVN-ie usłyszałem taką informację:

"Rak jąder zabija co raz więcej ludzi, dlatego trzeba czasem wybrać się profilaktycznie do urologa. Na tę chorobę chorują głównie mężczyźni."
Istnie sadystycznie.
Zgłoś
PeWuEn 2013-01-20, 19:31
chuj, ogladalem i nie powiedzili ''głównie męzczyzni'' -.- lecz sie ... schizofrenie sie leczy

....
Zgłoś
j................l 2013-01-20, 19:34
@up wiesz co ? Już nie będę Cie wyzywał bo zrobią to inni, ale napiszę tylko wypierdalaj ....

Co do informacji, nie zgadzam się, są jeszcze baby z kutasami, ich też to pewnie dotyczy
Zgłoś
Fakerę 2013-01-20, 19:36 7
Marit Bjoergen choruje na raka jąder podobno!

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
BongMan 2013-01-20, 19:38
@up
Chodzi do tego samego urologa z Sereną i Venus Williams.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
P................r 2013-01-20, 19:49
a ten pani poseł od palikota?
Zgłoś
kaiel 2013-01-20, 20:09 16
-to w końcu co ? rak jąder czy hemoroidy?

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
r................a 2013-01-20, 20:31 56
"...Na tę chorobę chorują głównie mężczyźni W WIEKU (i tu podany był przedział)".
Niestety jesteś na tyle ograniczony, że nie dotrwałeś do końca informacji lub też było ich na tyle dużo, że nie byłeś w stenie ich przyswoić.
Zgłoś
Hampelek 2013-01-20, 20:35
rmaya napisał/a:

"...Na tę chorobę chorują głównie mężczyźni W WIEKU (i tu podany był przedział)".
Niestety jesteś na tyle ograniczony, że nie dotrwałeś do końca informacji lub też było ich na tyle dużo, że nie byłeś w stenie ich przyswoić.

jesteś na tyle ograniczony, że nie potrafisz przyswoić, że to specjalnie tak napisane...
Zgłoś
Spajk 2013-01-20, 21:05 1
I tak najlepszy był długowłosy tarzan, który po pytaniu "czy od dziś będziesz badał swoje jądra" (dwóch poprzednich kolegów powiedziało TAK) odpowiedział NIE jebany asertywny

Let's get ready to rumble!!!
Zgłoś
konto1981 2013-01-21, 1:59
sadystki niech sie wypowiedzą
Zgłoś
masabitumiczna 2013-01-21, 8:31
@Hampelek - Widocznie ja, rmaya i parę innych osób jesteśmy na tyle rozgarnięci, że nas to nie śmieszy... sorry
Zgłoś
MówMiAndrzej 2013-01-21, 9:22
A Grodzki był ekspertem i wypowiadał się na temat tejże choroby?
Zgłoś
Ziga 2013-01-21, 9:59
tuskowi rak jąder nie grozi
Zgłoś
T0B1 2013-01-21, 10:07
Hampelek napisał/a:

jesteś na tyle ograniczony, że nie potrafisz przyswoić, że to specjalnie tak napisane...

Już nie będę po Tobie jechał (szkoda warna), ale nie ma się co potem dziwić, że chodzą takie leszcze i równają TVN z gównem choć nie oglądają tej stacji. Nie ma to w końcu jak "myśląc samodzielnie" powielać opinie innych, którym po prostu ta stacja nie odpowiada.

PS
Do czepialskich:
Zwolennikiem TVN nie jestem, jak i całej telewizji, ale ja przynajmniej oglądam minimum, które pozwala mi wyrobić sobie taką opinię.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów