📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Bo to z założenia jest rakieta remisowa. A w rzeczywistości 0-1...
U nas tez sa sadistic.pl/odlamkowy-laduj-vt511523.htm
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Bo to z założenia jest rakieta remisowa. A w rzeczywistości 0-1...
Nie wiem co ćpasz, ale bierz połowę...
Rakieta zadziałała prawidłowo, a że posypał się gruz i wyrwało barierkę, z i tak zrujnowanego wojną budynku, to już inna sprawa. Jeśli coś głupio wygląda, ale działa, to wcale nie jest głupie. Chciałbym zobaczyć efekt trafienia tą rakietą- efekt musiał być zabójczy
Przecież ta rakieta nie poleciała zbyt daleko. Już na starcie była pochylona na dół a w dodatku popaliła ciapatych brudasów altylerzystów. Nawet gdy poleciała 30 m to spowodowała szkody rodzinom brudasów.
Salieri16000 napisał/a:
Rakieta zadziałała prawidłowo...
Skoro tak uważasz, to gdyby doszło do wojny, wolałbym, byś był przeciwnikiem, niż sojusznikiem
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Skoro tak uważasz, to gdyby doszło do wojny, wolałbym, byś był przeciwnikiem, niż sojusznikiem
Lubisz być pasywny?
Kurwa jakość nagrania naprawdę robi wrażenie.
juz od dawna jestem zdaniem ze jak by ich zaopatrzayc w odpowiednia ilosc sprzetu i moze jeszcze dla przyspieszenia zoorganizowac kilka wesel (tam zawsze przynajmniej jeden drugiemu albo sobie przypadkiem w ryj strzeli) to by sie piaskowe murzyny same powybijaly.
tarpan napisał/a:
Przecież ta rakieta nie poleciała zbyt daleko. Już na starcie była pochylona na dół a w dodatku popaliła ciapatych brudasów altylerzystów. Nawet gdy poleciała 30 m to spowodowała szkody rodzinom brudasów.
omg altylerzystów?, artyleria - artylerzyści.
Chyba że oni są alternatywni.
Co oni chcieli niby rozjebać w ten sposób? Sąsiada po drugiej stroni eulicy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów