Koleszka po amputacji raka postanowił sie wybudować. :
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
shinigamiONE napisał/a:
Piwko dla gościa. Tylko o co chodzi z jego brzuchem- ktoś potrafi wyjaśnić?
genetyka... ja tez mam krzywy brzuch
dla goscia propsy .. rak to kurewska choroba i musial miec zajebiscie duzo motywacji zeby sie po niej pozbierac ...
Trochę mu odjebało. Jak można na siłkę przychodzić w takim kurwa stroju.
Po drugie widać, że ćwiczenia robi niepoprawnie, co zatrzymało go w rozwoju.
Ale chuj tam, teraz tylko żel, szminka, koszulka po siostrze i szał w miasto...
@shinigamiONE nikt nie ma równego położenia mięśni. Ba niektórzy maja 4 inni 6, a jeszcze inni 8 "kostek" mięśniowych
thoms0n napisał/a:
Trochę mu odjebało. Jak można na siłkę przychodzić w takim kurwa stroju.
Chuj z tym w czym przychodzi na siłownię i jak ćwiczy, ma jaja większość się załamuje i poddaje. Pokazał na swoim przykładzie że warto walczyć a co do szminki i ciuchów siostry to możesz zacząć się już stroić weekend się zaczyna pajacu
Łę, nic ciekawego. Mało mięsa.
Ciekawe w ilu z was rośnie już guz.
kolejny dowód, że masa nie jest potrzebna, aby robić rzeźbę
a poważniej: zawsze powtarzałam, że z ciałem można zrobić wszystko, a zatem najważniejsza jest inteligencja i buzia
a poważniej: zawsze powtarzałam, że z ciałem można zrobić wszystko, a zatem najważniejsza jest inteligencja i buzia
A nogi?
Co to za koszulka wyglada jak duzy krawat..
fightback widac juz bez dziewczyny za to z kolczykiem w prawym uchu...
beatka19_86 napisał/a:
@up innterp i sir_Alex
Wy to jestescie ładnie pojebani. Nie wiecie jakie to uczucie w mlodym wieku dowiedziec sie ze ma sie raka. Pewnie zyjecie sobie bezstresowo na garnuszku rodzicow zapychając pasozytniczą morde mc donaldem i popijaca dietetyczna cola. Koles nie zalamal sie, pokonal chorobe i w przeciwienstwie do was cos zaczal robic. Za pokonanie ciezkiej choroby piwko.
O kurwa jaka wczuta. Ja owszem jestem pojebany, a to pojebana strona dla pojebanych ludzi. Dla mnie obrazą byłoby nazwanie mnie normalnym. Mało kto w Polsce ma jakieś wymarzone życie. Bezstresowe życie to miałbym gdyby wszyscy zdechli wokół Żarty to tylko żarty, wyznaczanie ich granic na sadisticu... jest po prostu głupie. Nie wiem jakie to uczucie mieć raka za młodu i mam na to wyjebane, dzieki rakowi doznał przewartościowania. Tkwiąc w matni i apatii codziennej monotonii jako niewolnik tego zjebanego systemu ciężko od tak się za siebie zabrać. Serio wyskakiwanie z nadwrażliwością i przesadzoną empatią, każe się zapytać co robisz na tej stronie
Ale tragiczna forma ćwiczeń. Szacunek za walkę z chorobą itd. ale on niemal wszystkie ćwiczenia wykonał nieprawidłowo, aż ciężko było na to patrzeć. Efekt końcowy pokazuje w sumie, że żeby wyglądać "ok" wystarczy dobra dieta i JAKIKOLWIEK wysiłek fizyczny ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów