Koleszka po amputacji raka postanowił sie wybudować. :
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przemiana spoko, szkoda że potrzebował choroby aby ruszyć dupę.
@up wiem co to meta, ale teść?
teść- testosteron
a tak co do kolesia elegancko teraz tylko w miarę zdrowe jedzenie i rak nie wróci
a tak co do kolesia elegancko teraz tylko w miarę zdrowe jedzenie i rak nie wróci
@up dzięki
@up innterp i sir_Alex
Wy to jestescie ładnie pojebani. Nie wiecie jakie to uczucie w mlodym wieku dowiedziec sie ze ma sie raka. Pewnie zyjecie sobie bezstresowo na garnuszku rodzicow zapychając pasozytniczą morde mc donaldem i popijaca dietetyczna cola. Koles nie zalamal sie, pokonal chorobe i w przeciwienstwie do was cos zaczal robic. Za pokonanie ciezkiej choroby piwko.
Wy to jestescie ładnie pojebani. Nie wiecie jakie to uczucie w mlodym wieku dowiedziec sie ze ma sie raka. Pewnie zyjecie sobie bezstresowo na garnuszku rodzicow zapychając pasozytniczą morde mc donaldem i popijaca dietetyczna cola. Koles nie zalamal sie, pokonal chorobe i w przeciwienstwie do was cos zaczal robic. Za pokonanie ciezkiej choroby piwko.
No nieźle się chłopak porobił, ale i tak ma aspiracje na pedała, kurwa te bluzki...
beatka19_86 napisał/a:
@up innterp i sir_Alex
idź do lekarza, niech Ci wypisze receptę na maść
No nie maść rustyrat kurwa, tylko serio w takim temacie śmiać sie z raka, to trzeba być kurwa.. nawet nie wiem kim.
Dobra, wiem, to sadol, sam się śmieje z filmików jak kogoś zabijają.
Ale to jest co innego, w tym filmie chodzi o to ze koles sie nie zalamal, ze wstał po chorobie.
Tak sie kurwa śmiejecie, a jakbyście dowiedzieli się że macie raka, pewnie chuja byście robili po wyleczeniu. A jemu się chciało. Miał wielką motywację.
Dobra, w sumie na chuj ja to pisze, skoro i tak mnie wysmiejecie, bo to modne.
Dobra, wiem, to sadol, sam się śmieje z filmików jak kogoś zabijają.
Ale to jest co innego, w tym filmie chodzi o to ze koles sie nie zalamal, ze wstał po chorobie.
Tak sie kurwa śmiejecie, a jakbyście dowiedzieli się że macie raka, pewnie chuja byście robili po wyleczeniu. A jemu się chciało. Miał wielką motywację.
Dobra, w sumie na chuj ja to pisze, skoro i tak mnie wysmiejecie, bo to modne.
Piwko dla gościa. Tylko o co chodzi z jego brzuchem- ktoś potrafi wyjaśnić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów