Łap papiery, najważniejsze są papiery!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Łap papiery, najważniejsze są papiery!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No przecież to świetny pomysł żeby sie pchać pomiędzy dwie ciężarowki z których jedna będzie cofać.
i gościu na rampie ... ja pierdole znowu, już nie daje rady idę na przerwę....
No-idea napisał/a:
No przecież to świetny pomysł żeby sie pchać pomiędzy dwie ciężarowki z których jedna będzie cofać.
Pomiędzy ciężarówkę a rampę gościu xDD
No-idea napisał/a:
proponuje wybrać się do okulisty albo jakiegoś innego speca może od głowy bo nie wiem jakim cudem ty widzisz tam 2 ciężarówki xD
Chyba miał dosyć zycia w tym kraju ( huj w jakim w każdym sa debile)
Typowy dziad po 70tce. Nie pierwszy raz to powtarzam na sadolu, że stare dziady po 70tce powinny już tylko siedzieć w domu dla własnego bezpieczeństwa.
NiemiecWaszPan napisał/a:
Typowy dziad po 70tce. Nie pierwszy raz to powtarzam na sadolu, że stare dziady po 70tce powinny już tylko siedzieć w domu dla własnego bezpieczeństwa.
Zgadzam się. Wpierdalają się wszędzie, bo on lepiej wie i musi pokazać jak to się robi. Praca czy obcowanie z takimi to mordęga.
Jeden pokazuje, żeby jechać, a drugi wchodzi odpiąć burtę. Kierowca nie widzi drugiego, tylko faceta w kamizelce.
Proste.
Proste.
No nagrody darwina rozdane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów