jako, że @wkurwiacz_ludzi zanudza kiepskimi dzwonami żużlowymi to pierdolnę Wam klasyka z lat 60tych. W roli głównej Zbigniew Raniszewski. 1956 rok i totalne wyjebanie na bezpieczeństwo uczestników. Samo wjechanie w jebane betonowe schody na środku toru koło 1:30
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
jak piosenka /schody do nieba/ chcialoby sie powiedziec
Strasznie mnie wkurwia to, że na wyścigi żużlowe się mówi ,,mecze". No jak kurwa? Mecz to taka sytuacja jak grupa gości odbija piłkę ręką, nogą, głową, kutasem. Jak można do chuja Zygmunta sport oparty na szalonym zapierdalaniu na motorze bez hamulców nazywać ,,meczem".
Tylko mnie to drażni zajebiście?
Tak było zawsze, nie przywiązywano w ogóle uwagi do bezpieczeństwa, w F1 też były kwiatki z pit stopem, grupa B, wyścigi konne itd. można sobie wymieniać.
sadola wtedy nie było, cyfrówek też, to pewnie nic takiego poza gabinet koronera nie wyszło. Podejrzewam, że mógł się zrobić nieco bardziej płaski miejscami
nowynick napisał/a:
sadola wtedy nie było, cyfrówek też, to pewnie nic takiego poza gabinet koronera nie wyszło. Podejrzewam, że mógł się zrobić nieco bardziej płaski miejscami
To może ktoś chce zrobić rekonstrukcję wydarzeń?
100Burned napisał/a:
To gorzej niż nazwać PRL Niepodległą Polską, a Układ Okrągłostołowy dekomunizacją
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Noniesondze napisał/a:
To gorzej niż nazwać PRL Niepodległą Polską, a Układ Okrągłostołowy dekomunizacją
To prawda. Dla motocyklisty co chodzi na wyścigi żużlowe i ogląda je z otwartą japą określenie ,,mecz" to kop w jaja.
Dziś otwarcie "schodów", a tu historycznie nasi na schodach się zabili ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów