📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda tylko, że za występy tych skurwesynów płacą również ci, którzy nie chcą ich oglądać.
I to mają być najwybitniejsi synowie i córy Narodu Polskiego? Oświeceni przywódcy? Mądrzy wodzowie i sprytni stratedzy? Banda rechoczących chamów, kurew, złodziei i skurwysynów, szambo moralne i intelektualna kloaka.
Wsiadaj, jedziemy na główną!
Nie no pierdolę nie oglądam, bo po co się denerwować :x
Hołota hołotę wybrała.
Ehh żeby chociaż te wypowiedzi zostały w bit wpasowane... A tak, szczerze mówiąc każdy Janusz może skleić w Windows Movie Makerze kilka fragmentów z posiedzeń sejmowych i podłożyć byle jaką rytmiczną muzykę.
Widzę fragmenty z Real Muthafuckin' G - Eazy - E
A z tych fragmentów, to Miller całkiem dobrze wyszedł z sytuacji, nie wiem czemu ma być idiotą, że jakiś wiersz powiedział. Świadczy to chyba o znajomości literatury, jeśli tak to można nazwać, c'nie?
A z tych fragmentów, to Miller całkiem dobrze wyszedł z sytuacji, nie wiem czemu ma być idiotą, że jakiś wiersz powiedział. Świadczy to chyba o znajomości literatury, jeśli tak to można nazwać, c'nie?
Inteligencja nigdy nie była większością narodu. Z tego względu w demokracji politycy reprezentują motłoch, który ich wybrał, czyli mniej rozgarniętą większość. Poza tym polityką z pewnością interesuje się zdecydowana mniejszość wyborców, a reszta opiera swoje poglądy na papce medialnej.
Zatem niech nie dziwi was poziom polityków, w tym systemie to normalne.
Zatem niech nie dziwi was poziom polityków, w tym systemie to normalne.
nadejdą takie czasy że na drzewach zamiast liści, wisieć będą komuniści.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów