a dzięki nim u nas nie ma takich brudasów
wole debili pod krzyżem niż kebaby na każdej ulicy
Ha tak plujecie na narodowców
a dzięki nim u nas nie ma takich brudasów
wole debili pod krzyżem niż kebaby na każdej ulicy
nie myl koloru skóry z narodowością a katolców trzeba wybić.
Czarny Polak to to samo co Biały Polak
Tu chodzi o imigrantów a że masz zapewne 15 latek to gówno rozumiesz
Między innymi dlatego nie lubię katolców - większość z tego motłochu to rasiści.
ps. pod krzyżem byli debile nie katolicy.
@muchospray od kiedy rodowity Polak może byc czarny? Nie ma innej możliwośći jak zrażenie sie innym kolorem od imigranta...Nigdy nie uznam czarnego za Polaka.
ps. pod krzyżem byli debile nie katolicy.
Ale katolicy to debile - Popatrz na siebie Jesteś dowodem na to jak głupi jesteście i na to że jesteście rasistami ale na szczęście w dobie internetu cała wasza religia bardzo szybko odchodzi do lamusa Uważasz się za polaka? a co zrobiłeś dla Polski? Arboleda jest większym polakiem od ciebie i dlaczego biali tak bardzo próbują upodobnić się do czarnych? próbują się ubierać jak oni, chodzić jak oni baa nawet muzyki słuchają tej samej żeby być cool
Każdy wszechmogący, każdy gówno warty.Według mnie najlepiej by było wprowadzić w Polsce przepisy imigracyjne taki jakie są w największych rajach dla imigrantów czyli Australii i Nowej Zelandii(są kurewsko trudne do spełnienia), z tą różnicą, że zamiast języka angielskiego potrzebny by był język polski, jak ktoś spełni takie wymogi to na pewno będzie wartościowym obywatelem który nie będzie odpierdalał jakichś szopek. Tyle tylko że na chwilę dzisiejszą nikt specjalnie nie ma ochoty aby do polski emigrować poza ewentualnymi repatriantami i obywatelami zza Bugu, którzy według mnie nie specjalnie mogą mieć jakiś negatywny wpływ na Polskę.
Ale katolicy to debile - Popatrz na siebie Jesteś dowodem na to jak głupi jesteście i na to że jesteście rasistami ale na szczęście w dobie internetu cała wasza religia bardzo szybko odchodzi do lamusa Uważasz się za polaka? a co zrobiłeś dla Polski? Arboleda jest większym polakiem od ciebie i dlaczego biali tak bardzo próbują upodobnić się do czarnych? próbują się ubierać jak oni, chodzić jak oni baa nawet muzyki słuchają tej samej żeby być cool
Nigdy nie powiedziałem, że nie jestem rasistą . Każda rasa ma swoje specyficzne cechy, nie zawsze pozytwywne(sa ludzie wyjątki, ale to tylko wyjątki). Urodziłem się w Polsce i tu wiodę żywot szarego człowieka - myślę że wystarczy by być zwykłym Polakiem. Arboleda nigdy nie będzie Polakiem, może dużo dobrego zrobić dla Polski ale Polakiem nie będzie, ma swój kraj. A to że biali debile przjmują bananowe cechy to już nie do mnie.
ps. nie uogólniaj katolików do debili bo tam też byli oraz są zapewne wielcy ludzie i Polacy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów