Tak wygląda początek islamizacji francji a przy tym europy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Powinni na czas modlitwy zorganizować tym brudasom paradę równości, odechciało by im się wypinania dupy na środku ulicy.
Zachodnia wersja polskiej ciemnoty spod krzyża ;f Wybić do nogi, a nie dawać im kolejne prawa
No właśnie dowiedziałem się czemu Francja to państwo świeckie; oni się boją że jakby byli z kumplowali z rzymem to by im muzułmanie zrowili jeśień średniowiecza z dupy.
Francuzi zawsze byli spod znaku cipy.. Zapraszamy do Polski. U nas się pije i bije. Każda religia to zło i syf ludzki.
te dzikusy jeszcze namieszają w świecie... ciesze sie ze zyje w kraju mało przyjaznym i narazie nasz kraj omijaja z daleka. chłopaki z ONR by wiedzieli co z nimi zrobic w razie czego
podłożyć im bomby w miejscach gdzie sie modlą. Tak chociaż po 5 dziennie przez 2 tyg sadze ze znacznie by poprawiło sytuacje
fakty.interia.pl/polska/news/z-malty-do-polski-przyjmiemy-imigrantow,1526440
już powoli się zaczęło i w Polsce
Gratulacje dla europejskich dupodajek, tzn. Bronka i Donka. Oczywiście gratuluję też wyborcom Peło
Gratulacje dla europejskich dupodajek, tzn. Bronka i Donka. Oczywiście gratuluję też wyborcom Peło
Tak jest!! PIS (of sh.....) z krzyżem w tle to byłaby zdecydowanie lepsza decyzja na wyborach hehehe
PanWrona napisał/a:
http://fakty.interia.pl/polska/news/z-malty-do-polski-przyjmiemy-imigrantow,1526440
Sześciu murzynów wiosny nie czyni.
@MortiCRX
Oprócz po i pis było jeszcze 8 kandydatów ale nie mam do Ciebie pretensji, ponieważ 80% ludzi w kraju myśli tak jak Ty ;]
@Lashlo
Od tego się zacznie ;]
Oprócz po i pis było jeszcze 8 kandydatów ale nie mam do Ciebie pretensji, ponieważ 80% ludzi w kraju myśli tak jak Ty ;]
@Lashlo
Od tego się zacznie ;]
Nie ma się co martwić o nas, bo u nas to długo nie przeżyje, a ewentualnie jeszcze ruscy skini z braku obcokrajowców do nas wbiją i to ścierwo wyplenią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów