📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RockyWood napisał/a:
ciekawostka: wstawki graficzne "reklama" były wtedy robione na Amidze
Też o tym słyszałem swego czasu, ale ile w tym prawdy? Nie chce mi się szukać ;]
thez napisał/a:
@up Polonez po prostu tak szybko nie jedzie
Mój ziomek miał parę lat wstecz "borewicza" a nie karusa, wziętego z policji, z resztą jego stary jest dalej mechanikiem u nas w mieście na komendzie. Zamykał jebany zegar, 180 i szło do końca. jeździłem tym parę razy, jedyne co było w poldku nie tak, to to że hamulce miał chujowe.
Z nich wszystkich tylko reklama Opla Astry przeszła próbę czasu i można obejrzeć bez zażenowania naiwnością tamtych czasów.
a gdzie matiz i ooo ma pan klimatyzację!!!
Co jak co, ale polonez to miał wejście na doj*baniu
Polonez mnie rozjebal
1,4 mln miesięcznie, idź pan w chuj
dobrze ,że do kościoła i ,że po drodze nie zachaczyłeś o cmentarz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów