📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawostka: wstawki graficzne "reklama" były wtedy robione na Amidze
Tico do ślubu, to już bym wolał na furmance...
EDIT.
"Twój przyjaciel czeka u dilera"
I ten polonez, można sobie pozwolić na transport heli jak bulisz 1,4mln miesięcznie...
EDIT.
"Twój przyjaciel czeka u dilera"
I ten polonez, można sobie pozwolić na transport heli jak bulisz 1,4mln miesięcznie...
"Twój przyjaciel czeka u dilera" - ech, przez ten tekst cały odwyk poszedł się jebać i znów jestem na głodzie... Dam dupy za strzykawkę marychuanen! Są chętni?
BTW: teraz tylko czekać na gimbusa, który zapyta "ale jak to milion czterysta miesiecznie?!"
BTW: teraz tylko czekać na gimbusa, który zapyta "ale jak to milion czterysta miesiecznie?!"
@up tutaj dla większości czy to dzisiaj 60 tysięcy czy półtora miliona dzisiaj lub wtedy - prawie to samo (mało kto tyle ma)
fajna reklama astry ,wszystkie fajne
CYPRIAN napisał/a:
mam take wetę tylko hb
to nie jest dobre miejsce żeby chwalić się tym rdzewiejącym gównem
Mam takie tico ^^ tzn progi już nie takie zdrowe, ale daje rade
jaka chujowa reklama poloneza, gorsza od samego samochodu gdzie reklama gulfa
''Twoj przyjaciel czeka u dilera''. Teraz ma to calkiem inne znaczenie
Jak na moje, to z tych 3 polonez jest górą. Widziałem kilka rozjebanych cieniaków, ticów i aster, najczęściej ze skutkiem śmiertelnym. Poldonez jest twardym skurwysynem. Nie jednemu uratował życie. To co teraz robią we fabrykach, to zwykłe poszczołki. I nie nigdy nie miałem poloneza, że tak go bronię. Po prostu widziałem już dośc w życiu, żeby takie wnioski wysnuc...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów